iGO Primo pro Android

Zajímavé, nové a třeba i aplikace mimo market. Úpravy a různá vylepšení.
Odpovědět
dipol100
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 28 čer 2013 21:52

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od dipol100 » 28 bře 2018 22:52

Mám na velkou prosbu. Chci přejít z iGO Primo 9.6.29.331894 (Basarsoft) na 9.6.29.636868 (Israel), netuším, jestli verze Israel je poslední, která má ještě "starý vzhled", nebo existuje nějaká nejnovější Basarsoft/Israel, ale nový "NextGen" se mi nelíbí (moc malé přepínače a písmo).
Jde mi o to, že jsem překopíroval složku content a zjistil, že "nepasuje čeština - Lang, a proto mám prosbu, jestli někdo nevíte, co všechno je v nové verzi Israel nekompatibilní vůči starší verzi Basarsoft (případně jestli nevíte o nejnovější verzi Basarsoft, ve které by fungovalo vše z content určené pro starou verzi Basarsoft, případně jestli stačí dopsat do sys.txt něco, po čem by akceptovala APK i starší verze souborů z Lang, Voice, Speedcam...). Takže:

1. Co všechno je kompatibilní ze staré verze do nové (Lang, Voice, Dem, Global_cfg, Skin, Speedcam, Scheme...)?
2. Lze u něčeho nekompatibilního zajistit kompatibilitu zápisem do sys.txt?
3. Kde lze případně stáhnout tyto doplňky do nové verze - hlavně Data.zip a global_cfg (jak poznám, že jsou kompatibilní s novou verzí?)?
4. Neexistují ještě novější verze APK vzhledu Primo 2.4, než mám staženou (9.6.29.636868 - Israel)?
5. Jde použít i nejnovější Data.zip a global_cfg do starého iGO Primo 2.4 (9.6.29.331894 -Basarsoft)?

Předem moc dík

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 29 bře 2018 06:18

dipol100 píše:
28 bře 2018 22:52
netuším, jestli verze Israel je poslední, která má ještě "starý vzhled"
Ano (9.6.29.636868).
dipol100 píše:
28 bře 2018 22:52
že "nepasuje čeština - Lang,
Diskuze včetně odkazu na stažení zde. Žiji v domnění, že by tam mělo být vše v pořádku.
1. To je na dlouhé vypisování, ale logickým zamyšlením to jednoduše odvodíš.
2. Ne
3. Navitotal - třeba.
4. Ne
5. Ne
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

dipol100
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 28 čer 2013 21:52

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od dipol100 » 29 bře 2018 19:04

Moc ti děkuji za odpovědi a za trpělivost, ale potřebuji si vše ujasnit, abych neudělal víc škody než užitku...

jirkab píše:
29 bře 2018 06:18
1. Co všechno je kompatibilní ze staré verze do nové (Lang, Voice, Dem, Global_cfg, Skin, Speedcam, Scheme...)?
1. To je na dlouhé vypisování, ale logickým zamyšlením to jednoduše odvodíš.
Snažil jsem se logicky odvodit, ale asi potřebuji "nakopnout". Někde jsem četl, že neexistují staré a nové verze iGO Primo 2.4, takže by se z toho dalo dovodit, že i nové data.zip, Lang, Voice, Dem, Global_cfg, Skin, Speedcam, Scheme... se dají použít do všech verzí, ale moc se mi to nezdá, protože jen od verze Israel vím o asi osmi verzích s různým stářím...
2. Lze u něčeho nekompatibilního zajistit kompatibilitu zápisem do sys.txt?
2. Ne
Měl jsem na mysli zápisy typu - csv_voice_enabled="1" - kterým si zajistím kompatibilitu starších voice. Pro jiné soubory takové zápisy neexistují?
3. Kde lze případně stáhnout tyto doplňky do nové verze - hlavně Data.zip a global_cfg (jak poznám, že jsou kompatibilní s novou verzí?)?
3. Navitotal - třeba.
U žádných Data.zip a global_cfg se mi na těch stránkách nepodařilo dohledat, zda jsou kompatibilní s verzemi 9.6.29.636868 - Israel a 9.6.29.331894 -Basarsoft :-(
5. Jde použít i nejnovější Data.zip a global_cfg do starého iGO Primo 2.4 (9.6.29.331894 -Basarsoft)?
5. Ne
Myslel jsem, jestli se dají použít Data.zip a global_cfg do starého iGO Primo 2.4 9.6.29.331894 - Basarsoft z novějšího 9.6.29.636868 - Israel, to se nedají? Vím že z NextGen to asi nejde, ale mezi verzemi iGO Primo 2.4 jsem myslel že to jde :-(



A ještě má dotaz ohledně modré navigační šipky, která mi mizí na křižovatkách v místech, kde se vyskytuje na silnici oranžová vodící šipka.
Našel jsem částečné řešení, které spočívá v zápisu do sys,txt:

[3d]
car_antialias_max_x=320
car_antialias_max_y=320

Jde o konečné vyřešení problému, nebo už existuje něco lepšího?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 29 bře 2018 20:56

Mě nemizí šipka a to tam ani uvedené zápisy nemám. Jestli si dobře pamatuji, tak podobný problém s mizející/blikající navigační šipkou měly starší verze aplikací, ale které přesně???
dipol100 píše:
29 bře 2018 19:04
ale asi potřebuji "nakopnout"
To co je související čistě s obsahem se použít dá i mezi (verzemi) aplikacemi (mapy, poi, budovy, radary...) a to co souvisí s aplikací jako takovou ne anebo pouze částečně (data.zip, skiny, hlasy, jazyk).
2. Nevím o nich. To co jsi uvedl je spíše lehká nekompatibilita způsobená skrytím dostupné funkce rozkódování starší verze hlasů v nových verzích aplikace.
3. Ale určitě to tam je a minimálně v té formě, že vždy ke konkrétní verzi aplikace je tam i balík s data.zip a global.cfg.
dipol100 píše:
29 bře 2018 19:04
ale mezi verzemi iGO Primo 2.4 jsem myslel že to jde
Neřeším takovou věc, protože stahuji vždy kompletní "balík". Udělej to taky tak a máš hned hotovo. Pokud nebude něco fungovat, tak řeš až následně. Špekulovat co by kdyby je zbytečně časově nákladné (slovo náročné se mi v téhle souvislosti nejeví jako to úplně přesně vystihující, protože čas je to nejdražší co na světě máme...).
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

dipol100
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 28 čer 2013 21:52

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od dipol100 » 30 bře 2018 11:23

jirkab píše:
29 bře 2018 20:56
Mě nemizí šipka a to tam ani uvedené zápisy nemám. Jestli si dobře pamatuji, tak podobný problém s mizející/blikající navigační šipkou měly starší verze aplikací, ale které přesně???
Mě to dělá právě na nové verzi (9.6.29.636868 - Israel), respektive novém data.zip, které bylo součástí balíku s 9.6.29.636868 - Israel, starší verze 9.6.29.331894 -Basarsoft tento problém nemá, ale má zase jiné.
Nechce se mi moc experimentovat, potřeboval bych nějakou "nejstabilnější - nejfunkčnější verzi". Mohl bys mi nějakou doporučit? Jakou používáš?.

Navíc mám ještě problém v tom, že mi tam schází mimo třech dostupných - potřebný údajů (dojezd v km, čas dojezdu, zbývající čas) zobrazení rychlosti, které jsem u verze pro Win CE míval místo tlačítka menu. Dále pak možnost blokování silnice - jen krátkého úseku, nechci kvůli 5m rozkopané silnice objíždět celé město. Proto sháním co nejjednodušší skin, který by toto uměl a nebyl moc přeplácaný. Neznáš/nemáš takový? Podařilo se mi sehnat alespoň GjAk_v2.3, ale ve třech verzích:
GjAk_v2.3_AriNe-5.zip
GjAk_v2.3_AriNe_5(25_DA).zip
GjAk_v2.3_AriNe-5_zsiga68.zip
a bohužel se liší nejen v BMP, ale i ini a ui. Potřeboval bych ten, který je "nejstabilnější - nejfunkčnější".
Dá se tento skin používat na obě verze (9.6.29.636868 - Israel, starší verze 9.6.29.331894 -Basarsoft)?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 30 bře 2018 19:06

Netuším.

Používám (používal jsem) verzi iGO_Israel_9.6.29.625822_sys_not_changed.apk.
dipol100 píše:
30 bře 2018 11:23
zobrazení rychlosti, které jsem u verze pro Win CE míval místo tlačítka menu.
Zkus zde, tam je řešeno samostatně bez skinu.
dipol100 píše:
30 bře 2018 11:23
Potřeboval bych ten, který je "nejstabilnější - nejfunkčnější".
Takový se nedá doporučit, to si budeš muset otestovat, protože stabilita podle mého záleží také od zařízení na kterém provozuješ... Jako první zkus třeba diMkaWA_aP133_default.zip resp. diMkaWA_aP132.zip. Osobně skiny nedoporučuji/nepoužívám vůbec - zdroj možných problémů.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

keras
Člen
Příspěvky: 11
Registrován: 23 čer 2011 09:17

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od keras » 05 dub 2018 20:30

IMG_20180402_113509_HDRmensi.jpg
Ahoj Jirko,
prosím Tě, jak se zbavím tohoto oznámení??? V dřívějších verzích mi toto nedělalo. Zde vždy po zapnutí igoučka toto 1x otravuje než se to schodí.
Je to nějaké varování rychlosti či co, ale zaboha v menu nemohu najít kde to vypnout. Nebo něco d sys???
Moc Ti děkuji.

PS: to čtvercové rozlišení jsem hodil za hlavu. Nic co by se více blížilo čtverci bohužel není.
Pouštím igo na celou obrazovku. Sice škoda, ale ne tragedie :)

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 05 dub 2018 20:43

Řešeno naposledy zde.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

dipol100
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 28 čer 2013 21:52

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od dipol100 » 13 dub 2018 17:14

Prosím o radu, mám čistý iGO Primo 2.4 - 9.6.29.636868. Pokud přes volbu "Cíl" -> "Hledat na mapě" -> "Více" -> "Vynechat úsek trasy" zablokuji trvale nějakou silnici, ta následně zmodrá, ale navigace mi stejně přes ni plánuje trasu. Pokud ale nainstaluji nějaký skin (žádný se mi ale nelíbí, chci jen čisté iGO), tam přes volby skinu blokování normálně funguje...Co je špatně, že blokování nefunguje?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 13 dub 2018 19:29

Tam byly nějaké problémy. Musíš si ještě nastavit, kdy úsek blokovat a další podrobnosti. Řešeno v #39 zde a v #7 zde.
Řešil jsem kdysi v dávné minulosti a tam mi to i fungovalo, teď již neotestuji na AD 8 aplikace nechce po spuštění nic zobrazovat...
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

dipol100
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 28 čer 2013 21:52

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od dipol100 » 13 dub 2018 21:27

jirkab píše:
13 dub 2018 19:29
a v #7 zde.
Žádný bod #7 jsem v odkazu nenašel :-(
Řešil jsem kdysi v dávné minulosti a tam mi to i fungovalo, teď již neotestuji na AD 8 aplikace nechce po spuštění nic zobrazovat...
V AD8 už iGO Primo 2.4 nefunguje? To abych si dal pozor, protože očekávám aktualizaci telefonu na AD8. NextGen na AD8 funguje?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 14 dub 2018 06:21

dipol100 píše:
13 dub 2018 21:27
Žádný bod #7 jsem v odkazu nenašel
Myslím si, že když si alespoň letmo přečteš, tak určitě nalezneš. Třeba jako 07 anebo podle klíčových slov: "Přidání nastavení a aktivace funkce blokování tras (07)".
dipol100 píše:
13 dub 2018 21:27
V AD8 už iGO Primo 2.4 nefunguje?
Mě na HTC U11 a U11+ se sice spustí, ale kompletně černá obrazovka. Vzhledem k tomu, že Primo nebyla nikdy moje primární navigační aplikace, tak jsem neřešil nijak intenzivně.
dipol100 píše:
13 dub 2018 21:27
NextGen na AD8 funguje?
Ano. (ale to už se mi nelíbí vůbec...)
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

dipol100
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 28 čer 2013 21:52

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od dipol100 » 14 dub 2018 11:56

dipol100 píše:
13 dub 2018 21:27
V AD8 už iGO Primo 2.4 nefunguje?
Mě na HTC U11 a U11+ se sice spustí, ale kompletně černá obrazovka. Vzhledem k tomu, že Primo nebyla nikdy moje primární navigační aplikace, tak jsem neřešil nijak intenzivně.
A která je tvá primární navigační aplikace? Třeba se nechám inspirovat...

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 14 dub 2018 16:52

TomTom GPS Navigation Traffic resp. Tomtom Go Mobile.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

joko69
Člen
Příspěvky: 11
Registrován: 20 dub 2018 21:21

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od joko69 » 20 dub 2018 21:39

Dobrý den,
toto fórum mě vždy pomohlo k tomu abych na všechny své telefony dostal Primo, ale dnes jsem zakoupil Huawei P20 Lite a vůbec se nemohu dostat přes rozlišení. Mobil má v popisu 2280x1080, ale hlášku to píše ( User interface resolution 1080x2060 is not .......).

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 21 dub 2018 06:30

Verze aplikace, obsah sys.txt a multimode.ini? Verze AD?
Mě se osobně na AD 8 podařilo spustit bez chybové hlášky (takže to je možné i na větším rozlišení než uvádíš), ale to bylo asi tak vše. Tak uvidíme jaká bude situace na HP20L.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

joko69
Člen
Příspěvky: 11
Registrován: 20 dub 2018 21:21

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od joko69 » 21 dub 2018 12:50

Zdravim, takža toto vlastním

-app. 9.6.29.625822_sys_not_changed

- android 8

-multimode. ini

Kód: Vybrat vše

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m1=400..480,196..320,"480_272"
m2=234..320,400..480,"480_272"
m3=768..960,400..600,"800_480"
m4=480..600,700..960,"800_480"
m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
m6=600..800,960..1280,"1024_768"

-sys.tx

Kód: Vybrat vše

[device]
devtype_fallback_to_model=1

[android]
create_sdcard_dir=0
check_folders_after_rebuild=0
wait_for_closing_igo=1

[project]
name="igo9_android_gpsandmore"

[interface]
;vga=1
extra_settings=1
save_checksum=0
maxzoom2d=6000000
minzoom2d=15
;show_glonass=1


[gps]
location_net=1
location_gps=1
;this should be in android igo9 config:
background_navigation=1
location_log=0
location_log_filename="gpslog/LocationManager"

[3d]
usepolyfarroads=0

[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA" 
driver=engine
screen_xy="detect"
;driver="gdi" ;for HD & QHD
;highres=1 ;for HD & QHD

[naviextras] 
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot" 


[activation_manager] 
activate_google_naviextras = 0 
activate_online_speedcam = 0 
activate_community_speedcam = 0 
activate_http_traffic = 0 

[services]
software_download_location="http://www.igomaps.co.il/Jquery_Report.html"

[poi.netlocalsearch.naviextras.gpsmore]
provider_icon_key="igosearch_poi"
friendly_name = "iGO Local Search"
friendly_name_short = "iGO Search"
online=1
cap_flags=5
rest_flags=7
workflow_id="POI_Flat_Con_0"
load_ext_address=0
geocode_address=0
max_cache=500
max_results=15
min_query_len=2
calc_distances=1
create_container=0
container_name="POICATEGORY~iGO Local Search"
;icon_key="GLocalSearchPOI"
icon_labels=20
visible_altitude=50000
send_country_code=0
omitted_text="In accordance with local laws, regulations, and policies, a portion of search results have not been displayed."
search_size=3

;TEMPORARY
[sound]
temp_dir=/data/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient

[3d]
Max_loading_time_immediate=200
Road_distance_factor=0.6
;landmark_min_brightness=400 ;(700)

[map]
3d_max_zfar=1000
3d_min_zoomlevel=35
3d_max_zoomlevel=150
3d_max_tiltlevel=5800

[lua] 
skippreviewmap=1
rastermaps=1


[tmc-http]
start=1 
dt_exp_limit_0=60.0
dt_sleep_on_error=10 
servers[0].url="http://tmchttp0.naviextras.com/nng-igo-tmc/0/"

[traffic.settings]
detour_recalc_timeout=5



[sound.announcer]
gps_signal_lost=0 

[warning]
speedcam_soundtype_4=0
speedcam_visualtype_4=1

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 22 dub 2018 04:32

Minimálně multimode.ini je mimo rozsah.

Takže použij tento obsah:

Kód: Vybrat vše

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m1=400..480,196..320,"480_272"
m2=234..320,400..480,"480_272"
m3=768..960,400..600,"800_480"
m4=480..600,700..960,"800_480"
m5=1024..3280,552..1800,"1024_768"
m6=600..1800,960..3280,"1024_768"
Minimálně ta uváděná chybová hláška musí zmizet.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

joko69
Člen
Příspěvky: 11
Registrován: 20 dub 2018 21:21

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od joko69 » 22 dub 2018 09:36

Takže hláška sice zmizela, ale obrazovka je černá ale na dotyk reaguje jako že je spuštěná.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 22 dub 2018 11:17

Jasně.
Tak je to stejné a konečná.

Musíš použít jinou navigační aplikaci. Na tohle neznám řešení.

Odesláno z mého HTC U11 plus pomocí Tapatalk

HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.15.401.4, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Odpovědět