iGO Primo pro Android

Zajímavé, nové a třeba i aplikace mimo market. Úpravy a různá vylepšení.
Odpovědět
Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 12 bře 2018 16:03

Pro gabo498: #62 zde.

Pro keras:
keras píše:
11 bře 2018 22:28
A nepomohl by teď zápis jak jsem psal v prvním postu do sys.txt???
Ne, protože by se použil na oba případy.
keras píše:
11 bře 2018 22:28
Jen pro info - v datazipu mám tyto rozlišení:
1024_768
480_272
800_480
Jasně, to je právě vidět v multimode.ini.
keras píše:
11 bře 2018 22:28
fullscreen=1 se přiděluje asi pro všechny rozlišení což?
Netuším, ale myslím si, že ano.
keras píše:
11 bře 2018 22:28
Protože když jsem tam dal středník tak už byl aspoň v pořádku vršek.
Jasně a to si myslím, že pro tohle čtvercové zobrazení je to maximum - jak jsem psal. Pokud by jsi si to nejspíš celé "nenamaloval znovu" (celý nový skin), tak to je podle mého maximum.
keras píše:
11 bře 2018 22:28
Bohužel to ale vůbec nenaběhlo na klasiku přes celou obrazovku 1024x600.
Proč, co byl za problém? Nějaká chybová hláška? Nevidím důvod proč by se nemělo spustit.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

keras
Člen
Příspěvky: 11
Registrován: 23 čer 2011 09:17

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od keras » 12 bře 2018 18:49

s tím středníkem u

Kód: Vybrat vše

;fullscreen=1
to nešlo přes celou obrazovku a psal jsem to už v tomoto postu:

Kód: Vybrat vše

https://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php?p=52366#p52366
ale v spritu byl už zase dobrý vršek... Však tam jsou fotky.


Jirko, napado mě ještě - dá se do původního data.zip ještě dodat (dozabalit) jiné rozlišení jen do složky ui_android?
Nebo se musí dodávat i ostatní složky (fonts, icons, params.....)?
A musí se pak asi zřejmě přidávat ještě do multimode další dva řádky "m" kde se definují rozsahy že?

Pokud bych zkusil třeba dodat do ui_android rozlišení 960x540 (nebo sehnat to čtvercové) zda by to nebylo lepší???

Nevím přesně zda se dá nahrazovat jen rozlišení v datazipu - ui_android nebo se musí nahradit úplně celý datazip....

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 12 bře 2018 20:10

keras píše:
12 bře 2018 18:49
to nešlo přes celou obrazovku a psal jsem to už v tomoto postu:
Ano, ale pořád jsi nenapsal co konkrétně:
jirkab píše:
12 bře 2018 16:03
Proč, co byl za problém? Nějaká chybová hláška? Nevidím důvod proč by se nemělo spustit.
keras píše:
12 bře 2018 18:49
Jirko, napado mě ještě - dá se do původního data.zip ještě dodat (dozabalit) jiné rozlišení jen do složky ui_android?
Ano, dá.
keras píše:
12 bře 2018 18:49
A musí se pak asi zřejmě přidávat ještě do multimode další dva řádky "m" kde se definují rozsahy že?
Ano, třeba. Anebo jen přejmenuješ jeden skin za jiný, případně se dá to co dodáváš resp. měníš i do složky ui_android přímo do složky iGO, tak jako třeba v úpravách zde. Aplikace první přihlíží k této složce a pak teprve k tomu co je napevno v data.zip.
keras píše:
12 bře 2018 18:49
bych zkusil třeba dodat do ui_android rozlišení 960x540
To si myslím, že bude naprosto stejné, ale nemám ověřeno v praxi - vyzkoušej. Poměrově k 1:1 (čtverec) to (960x540) však vychází ještě hůře (než 800x480).
keras píše:
12 bře 2018 18:49
nebo sehnat to čtvercové
Opět vyzkoušej. Žiji však v tom, že nic takového neexistuje.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

gabo498
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 bře 2018 08:00

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od gabo498 » 13 bře 2018 15:07

v prílohe je aj sys.txt aj multimode.ini , skuste nato pozrieť čo je zle alebo čo dopísať , Dík
Přílohy
sys.txt
(3.22 KiB) Staženo 42 x
multimode.ini
(300 bajtů) Staženo 39 x

keras
Člen
Příspěvky: 11
Registrován: 23 čer 2011 09:17

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od keras » 13 bře 2018 16:15

jirkab píše:
12 bře 2018 20:10
keras píše:
12 bře 2018 18:49
to nešlo přes celou obrazovku a psal jsem to už v tomoto postu:
Ano, ale pořád jsi nenapsal co konkrétně:
jirkab píše:
12 bře 2018 16:03
Proč, co byl za problém? Nějaká chybová hláška? Nevidím důvod proč by se nemělo spustit.
:lol: vždyť je tam fotka - ta druhá :lol:

Ale jinak Ti děkuji za všechny odpovědi. Uvidíme, třeba to nějak vyřeším. Kdyby se povedlo dám vědět...
Díky a ahoj

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 13 bře 2018 17:48

Ano, to byla ale chybová hláška, když bylo požadované rozlišení na FS mimo rozsah a to jsme upravili v druhé úpravě multimode.ini. Proto jaksi nechápu... Takže zkus použít multimode v definitivní verzi s oběma úpravami a k tomu dej středník do sys.txt před řádek

Kód: Vybrat vše

fullscreen=1
tak aby vypadal takto

Kód: Vybrat vše

;fullscreen=1
a zkus spustit na obě rozlišení a ozvi se. Samozřejmostí je nezapomenout na aplikaci #0 z tipů.
keras píše:
13 bře 2018 16:15
Uvidíme, třeba to nějak vyřeším. Kdyby se povedlo dám vědět...
Pokud chceš dále zkoušet, tak zkus postupně zastředníkovávat/odstředníkovávat řádku po řádce z tohoto seznamu:

Kód: Vybrat vše

fullscreen=1
;tablet=0
has_physical_home_button=0

[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver=engine
;driver="gdi"
;highres=1


[interface]
;vga=1
Vždy nezapomenout aplikovat #0 z tipů. Měla by se projevit většinou nějaká změna. Tzn. 16 možností. Pak si vybereš tu nejlepší kombinaci.

Pro gabo498:
gabo498 píše:
13 bře 2018 15:07
skuste nato pozrieť
Ne, protože je to zbytečné. Nedodal jsi všechny informace, které jsou pro kvalitní odpověď nezbytně nutné a o které jsem psal ;) .
Takže doplň a pak se uvidí...
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

keras
Člen
Příspěvky: 11
Registrován: 23 čer 2011 09:17

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od keras » 13 bře 2018 19:10

Ne ne ne a zase ne...
Jirko :D :D :D
Pro jistotu jsem to byl znova vyzkoušet.
Pokud dám před fulscreen=1 středník tak to háže v režimu celé obrazovky tu vyfocenou chybu (druhý obrázek) tj. že interfejs nepodporuje rozlišení 1024x536 nebo není komp. skýn... Multimode tam je s oběma úpravami.
V režimu splitcreen je vršek už dobrý, spodek furt černý pruh.
Ale je to se středníkem samozřejmě nepoužitelné, páč to nejde přes celou obrazovku.
Vždy jsem mazal sejv.

S těmi rawdispleji, intefejsi a androjdem jsem si hrál už dávno. Nic z toho bohužel nepomáhá.
Prostě nekompatibilní skýn na skoročtvercové rozlišení :cry:

Jen je mi furt divný, že píšou že se dá downscalovat téměř na cokoliv. Nedá :?
Hraje v tom roli poměr stran...

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 13 bře 2018 19:23

Aha, tak teď už je to jasné, ale není mi jasné proč :D . Nevadí, alespoň něco.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

gabo498
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 bře 2018 08:00

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od gabo498 » 17 bře 2018 19:36

Tak konečne som sa k tomu dostal, prílohy sú vyššie, verzia je : igo primo 9.6.29.596752 - zevraj najnovšia pre truck..? Aplikácia sa spúšťa na rozlíšení 1187x800, ďakujem vopred za rady ako ten obraz vyrovnať

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 17 bře 2018 21:14

Neuvedl jsi druhé rozlišení... Takže opět: odpověď nemůže být skutečně kvalitní. Má tablet fyzická tlačítka nebo jen fyzické domovské tlačítko anebo je úplně bez fyzických tlačítek? Podle obrázku je úplně bez tlačítek. Chceš zobrazovat s nebo bez notifikační lišty? To rozlišení co jsi uvedl je čistě pro aplikaci anebo s případnou lištou pro tlačítka resp. i s notifikační lištou? Podle obrázku to vypadá, že je i s notifikační lištou, ale podle uvedeného rozlišení: 1187x800 by měl mít tablet rozlišení celé obrazovky 1280x800???, ale není správně uvedeno rozlišení pro samotnou aplikaci...
V sys.txt zaměň tento zápis:

Kód: Vybrat vše

screen_xy="detect"
nikdy jsem ho neviděl.
za:

Kód: Vybrat vše

screen_xy="auto"
Nezapomeň na aplikaci #0 zde.
Myslím si, že tato úprava stejně nezabere, protože informace nejsou kompletní... Něco ohledně rozlišení na 1280x800 mám zde, ale to vcelku vůbec neodpovídá tomu co jsi uvedl.
gabo498 píše:
17 bře 2018 19:36
zevraj najnovšia pre truck..?
Takový výraz neznám, takže nemůžu posoudit. Osobně si myslím, že nic takového neexistuje. "Truck" verze se podle mého od té "obyčejné" ničím neliší. Pouze uploader zabalil do stahovaného balíku poi truck a asi nějaké další drobnosti.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

gabo498
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 bře 2018 08:00

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od gabo498 » 17 bře 2018 21:50

V prílohách sú acreenshoty aby sme sa chápali, ak by sa to dalo nastaviť aj bez lišty hore a tlačidiel dole, bolo by to asi lepšie, ale to je nepodstatné teraz, teraz potrebujem vyriešiť to ze na šírku to je posunuté a pod 45° uhlom... Aky je rozdiel medzi klasickým iGO a truckom netuším, doteraz som mal asi 5 rokov nejaké iGO a sťahoval som len nové mapy, ostatne som neriešil, no skapal mi tablet a prišiel som o iGO tak sa snažím rozbehat nové
Přílohy
Screenshot_20180317-214949.png
Screenshot_20180317-215000.png
Screenshot_20180317-214236.png
Screenshot_20180317-214247.png
Screenshot_20180317-214339.png
Screenshot_20180317-214330.png

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 17 bře 2018 22:19

Z dálky se mi to jeví tak, že multimode.ini co jsi dal je poměrně pěkně zprasený, nějak jsem ho nepochopil...
Tvůj obsah:

Kód: Vybrat vše

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m1=400..480,196..320,"480_272"
m2=234..320,400..480,"480_272"
m3=1024..1280,520..800,"800_480"
m4=530..800,960..1280,"800_480"
m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
m6=600..800,960..1280,"1024_768" 
Zkus tam třeba tenhle obsah:

Kód: Vybrat vše

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m1=400..480,196..320,"480_272"
m2=234..320,400..480,"480_272"
;m3=1024..1280,520..800,"800_480"
;m4=530..800,960..1280,"800_480"
m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
m6=600..800,960..1280,"1024_768" 
Sys.txt jsi upravil?
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

gabo498
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 bře 2018 08:00

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od gabo498 » 17 bře 2018 22:57

Keď som multimode upravil ako si napísal tak to nešlo zapnúť, písalo error nekompatibilné rozlíšenie... Sys som upravil nezmenilo sa nic (Save som vymazal)

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 18 bře 2018 06:45

A provádíš záměnu multimode.ini správně? Tzn. nepoužíváš winrar, ale třeba interní archivátor v TotalCommanderu?
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

gabo498
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 bře 2018 08:00

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od gabo498 » 18 bře 2018 13:25

Urobil som to cez total commander, spustí ju normálne, len keď ju otočím na šírku tak žiadna zmena... Stale posunuté a pod uhlom 45°

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 18 bře 2018 14:40

To je hodně divné, nějaká (jakákoliv) změna by nastat mohla...
Tak zkus do sys.txt místo tohoto zápisu:

Kód: Vybrat vše

[rawdisplay]
screen_xy="auto"
použít tenhle:

Kód: Vybrat vše

[rawdisplay]
screen_xy="1280_800:1223x764/800x1187"
Samozřejmostí je vždy aplikovat #0 zde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

gabo498
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 bře 2018 08:00

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od gabo498 » 18 bře 2018 16:16

Žiadna zmena, jasne ze stále vymažem Save... Prikladám ešte raz screenshot
Přílohy
Screenshot_20180318-161348.png

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 18 bře 2018 19:20

Tak teď vyzkoušej postupně zastředníkovat (dát na začátek řádky středník) v sys.txt tyto řádky:

Kód: Vybrat vše

tablet=1
force_renderer="RENDER_MOYA"
Nejdříve jednu, otestovat, pokud nepomůže vrátit a zkusit druhou. Vždy mazat Save.

Pokud nepomůže tak do sys.txt v rozlišení zkus tento zápis:

Kód: Vybrat vše

screen_xy="800_480:1223x764/800x1187"
Jestliže ani pak nic, tak stáhni tuhle verzi aplikace: iGO_Israel_9.6.29.625822_sys_not_changed.apk s příslušným "standardním" data.zip k této aplikaci a začni úplně znovu.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

gabo498
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 bře 2018 08:00

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od gabo498 » 25 bře 2018 10:18

Nemáš nejaký link, kde by som stiahol nanovo funkčné igo? Ideálne truck verziu, kde sa dá nastaviť výška šírka váha auta atď.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo pro Android

Nový příspěvek od jirkab » 25 bře 2018 12:14

#56 zde.
gabo498 píše:
25 bře 2018 10:18
Ideálne truck verziu
O tom už jsem psal:
jirkab píše:
17 bře 2018 21:14
Takový výraz neznám, takže nemůžu posoudit.
Zkus hledat a třeba najdeš.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Odpovědět