Obecná diskuze

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 23 črc 2012 22:55

Jasně už jsem pochopil.
Richard781 píše:Leedroid Tweaks
Je třeba si uvědomit, že v této ROM je Sense 4, takže si myslím, že až nainstaluješ verzi co jsi používal, tak nejspíše Sense (anebo i celá ROM) ani nenastartuje. Ale otestovat můžeš - je to pouze má domněnka.
Richard781 píše:a tam se jednalo jen vzhled
Aha, už chápu. To jsem při instalaci vůbec neřešil.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Richard781
Častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: 01 dub 2012 23:16

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od Richard781 » 23 črc 2012 23:31

Zatím budu testovat a tohle nechám na jindy z nějakého důvodu tam asi taková verze je.
Díky za pomoc ;)

Tak zatím celkem spokojenost opravdu je znát rychlost oproti ARHD ale dá se to. Prostředí Sense je super a konečně mi vyhovuje i klávesnice a nemusím instalovat jinou. Zatím hodnotím kladně tak uvidíme jak se to vyvine.

Richard781
Častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: 01 dub 2012 23:16

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od Richard781 » 02 srp 2012 20:19

Ahoj Jirko v tématu o IGO jsi řešil velikost RAM HTC E3D zajímalo by mě kolik volné RAM máš na Sensationu s ELEGANCIA a jakou rychlost frekvence si volil při instalaci ROM. Díky za info Richard

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 02 srp 2012 20:29

Elegancia jsem pouze otestoval, takže jakou velikost má volná RAM už nezjistím.
Teď je na SEXE poslední oficiální ROM. Jestli si zítra večer vzpomenu, tak se na tuto hodnotu u této ROM kouknu a přidám do fóra.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Richard781
Častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: 01 dub 2012 23:16

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od Richard781 » 02 srp 2012 22:38

Díky budu moct porovnat ;)
Nezkoušel si náhodou tuhle ROM http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1671547" onclick="window.open(this.href);return false; nevím jaké FW použít nějak nemůžu dohledat :x

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 02 srp 2012 23:10

Richard781 píše:Nezkoušel...
Měl jsem to v plánu, ale zatím jsem se k tomu nedostal.
Richard781 píše:nevím jaké FW použít nějak nemůžu dohledat
Není to uvedeno, tak vycházím z toho, že se ROM flešuje na oficiální ROM s ICS. Ale nemám ověřeno v praxi.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Richard781
Častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: 01 dub 2012 23:16

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od Richard781 » 02 srp 2012 23:29

Docela mě to láká Elegancia není špatná a Sense 4 je super - foťák,hudba to je bomba ale ta rychlost je trochu horší hlavně Adobe používám často na výkresy a to je doba než se zavře a načte nový výkres :roll: .
Oficiální verzi ROM máš na mysli zrovna tu co používáš teď??? :D Že by si mi dal odkaz ;)

Co jsem vyčetl v tématu k ROM mluví tam o verzi 3.33 takže to znamená?????

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 02 srp 2012 23:44

Vše k ROM včetně odkazu na stažení zde.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Richard781
Častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: 01 dub 2012 23:16

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od Richard781 » 02 srp 2012 23:49

Moc díky už sem to taky našel tady na foru a na stránce Venom taky přímo odkaz na stažení.
Zítra možná vyzkouším podle času podělím se o informace.
Ještě jednou díky za odkaz ;)

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 06 srp 2012 12:02

jirkab píše:tak se na tuto hodnotu u této ROM kouknu a přidám
Sensation XE s poslední oficiální ROM 3.33.401.106, s rootem, 4ext recovery a bez jakýchkoliv tweaků ukazuje po restartu cca 280MB volné RAM, E3D s Virtuous Shooter v.3.0.5 (odlehčená oficiální ICS 3.28.401.1 ROM) 470MB volné RAM.
Pokud spustím Primo a nechám běžet na pozadí, tak se hodnota volné RAM na SEXE sníží na 230MB (takže Primo si vezme cca 50MB. V té chvíli není problém se kdykoliv do prostředí Primo vrátit bez opětovného načítání aplikace - běží plnohodnotně na pozadí.
Richard781 píše:U mě po restartu cca 250MB IGO si vezme stejně a běží taky v pohodě na pozadí jen když se chci vrátit zpět do IGA tak se znovu načítají satelity to trvá asi 2-3 sekundy . Je to normální?? Teď sem koukal na RAM 135MB běží IGO, internet,profile sheluder, go klávesnice a pár blbostí a IGO pořád OK.

Dal sem na zkoušku ROM Viper 1.1.0 SENSE 4 a myslím si že se může rovnat s ARHD je o hodně rychlejší než Elegancia zatím žádný zásek nebo čekání jako to bylo u Elegance takže u mě určitě lepší a zatím ponechám. Mám ji druhý den. Spousta nastavení navíc obsáhlejší tweak Venom s Venom HUB. Hlavně ta rychlost!!! Jinak možnosti při instalaci jako u Elegancia.
Richard781 píše:tak se znovu načítají satelity to trvá asi 2-3 sekundy .
Takový problém nemám. Máš v sys.txt tento zápis:

Kód: Vybrat vše

[gps]
background_navigation=1
Richard781 píše:ROM Viper 1.1.0 SENSE 4
Také jsem vyzkoušel, ale o rychlosti mám jiné představy. Zdá se mi tak dvakrát pomalejší než poslední oficiální. Především při spouštění základních nabídek (např. nastavení, aplikace) Animace samozřejmě kompletně vypnuté. Navíc se telefon hodně hřeje i třeba při procházení menu.
Richard781 píše:Spousta nastavení navíc obsáhlejší tweak Venom
Souhlas. To je určitě luxusní. Zaujala mne hlavně možnost aktivace Sense na šířku a změny navigační aplikace v Car panelu, ale nějak mi to třeba na Primo nefunguje.
Richard781 píše:Tak se zahříváním problém nemám hřeje se jenom když moje dcera hraje hry :D nebo při spuštěné navigaci ale to si myslím že je normální. K té rychlosti - srovnávám s Elegancia a ARHD s oficiální nemůžu porovnat nemám zkušenost ale určitě je rychlejší než Elegancia a to si myslím že podstatně ;) Animace mám zapnuté sem hračička ;)

Jinak nastavení opravdu bomba tu navigaci sem taky zkoušel namísto Car - taky nešla ale pak sem si uvědomil že sem ji při instalaci vynechal :lol:

GPS mám viz screen a při běhu na pozadí a vrácení se satelity načítají.
Jediné co na to můžu napsat je, aby jsi vyzkoušel maximální verzi sys.txt, který jsem dal ke stažení. Třeba se problém s vypínáním GPS, když je aplikace na pozadí vyřeší. A když máš aplikaci na pozadí, tak se ti ze status baru zmizne ikonka satelitu? U mého zařízení ne - a i správně trvale svítí.
Richard781 píše:Animace mám zapnuté sem hračička
Jasně, tím pádem se místo okamžitého spuštění zvolené funkce přehrává animace a ty vyplňují čas než se něco spustí. Nejsem hračička a ty animace přímo nesnáším. Proto jsem také zavrhl WP jako naprosto pomalý a nevhodný systém pro běžné denní použití. Čekat až se něco otočí, na to nemám kdy...
Richard781 píše:Přesně tak ikona satelitu zmizí ale Igo se znovu nenačítá běží tam kde skončilo až na ty satelity :x zkusím max.sys.txt a ještě má vyjít na WarForu nová verze IGO Primo od LUBOZ tak uvidíme třeba ještě pomůže to. Jinak používám Thin 1.0 od LUBOZ. Ještě sem si hrál s telefonem a zkoušel zahřívání při běžném provozu - nastavení , menu , zprávy , taky mezi tím 2 hovory a nepřijde mi že se zahřívá - normální teplota , takže u mě OK

A co bych ještě zmínil k ROM Viper je pro mě skvělé možnost nastavení odemčení a zamčení na smýknutí přes tlačítka telefonu. Takže nemusím mačkat na power :yes:
Richard781 píše:Jinak používám Thin 1.0 od LUBOZ.
Ano, já také.
Richard781 píše:ikona satelitu zmizí
Tak to máš něco špatně.
Richard781 píše:Tak sem chtěl zkusit maximální sys.txt ale narazil sem na problém - dám kopírovat a když chci vložit do IGO tak mi tu možnost nenabídne kde je chyba???
Nerozumím. Musíš to trochu více upřesnit: v jakém programu, jak přesně postupuješ apod. Protože nakopírování staženého souboru z internetu do PC a jeho nakopírování z PC na paměťovou kartu je velice jednoduchý úkon.
Richard781 píše:Dám vybrat vše-kopírovat-v otevřené složce Igo chci dát vložit a nejde. Teď už to jde tak nevím kde byla chyba.

Zkusil sem ten sys.txt a stejný problém - satelity zmizí a při návratu se znovu načtou použitý sys.txt z tvého odkazu tak opravdu nevím kde je chyba jiný nápad??
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 06 srp 2012 12:04

A nepoužíváš nějaký spořící program jako např. Juice Defender a nemáš v něm nastaveno vypínat GPS, když není potřeba? Anebo neobsahuje takovou funkci třeba ta ROM co používáš?
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Richard781
Častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: 01 dub 2012 23:16

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od Richard781 » 06 srp 2012 13:11

Zdar koukám že si tomu dal pěkný vzhled :D
Spořící program nepoužívám a v nastavení sem nic nenašel co by zakazovalo nebo omezovalo GPS ještě si projdu nastavení jestli náhodou tam něco nebude. Škoda že sem nevyzkoušel s Elegancia jestli to taky dělalo flash se mi moc nechce.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 06 srp 2012 13:26

Richard781 píše:koukám že si tomu dal pěkný vzhled
No, nějak jsem nepřišel na jiné okamžité řešení problému zde.
Richard781 píše:flash se mi moc nechce.
Vždyť je to otázka chvilky: kompletní záloha současné ROM přes recovery-> flešnutí jiné ROM->test PRIMO na čisté ROM a pak se uvidí. Maximálně obnova původní ROM opět přes recovery anebo ofiko ROM, když by jsi chtěl tuto věc určitě vyřešit. Problém může být způsobený i nějakým doinstalovaným programem???
A co tento zápis:

Kód: Vybrat vše

[gps.igo_connector]
position_validity=-1
restart_listening_interval=0
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Richard781
Častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: 01 dub 2012 23:16

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od Richard781 » 06 srp 2012 16:45

Zápis nic nevyřešil stále načítá satelity. Ofiko Rom asi nehrozí určitě nemá Sense 4 a tweaks Venom :D toho se nechci zbavit - to spíš zkusím Elegancia???
Ještě jedna věc mě napadla při flashi sem vynechal spoustu apk HTC jako Navigaci,Umístění,Latitue nebo jak se to jmenuje a všechno používá GPS tak jestli tam není zakopaný pes???? :roll:
A nebo napsat na autorovo forum ale s mojí angličtinou nevim nevim a google překladač to je taky masakr :lol:
Možná kdyby sem hezky poprosil Tebe určitě ang. umíš ;)

Teď sem ještě procházel sys.txt a mám tam 2x stejný zápis - [gps]...... a [rawdisplay]..... to se mi povedlo asi tím kopírováním a zkoušením - divím že mi to IGO vůbec funguje

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 06 srp 2012 17:27

Richard781 píše:A nebo napsat na autorovo forum ale s mojí angličtinou nevim nevim a google překladač to je taky masakr
Možná kdyby sem hezky poprosil Tebe určitě ang. umíš
To určitě nehrozí. :D Na takové nepodstatné věci je bohužel život příliš krátký - tedy alespoň ten můj.
Richard781 píše:při flashi sem vynechal spoustu apk HTC jako Navigaci,Umístění,Latitue
Tak tady bych také možná hledal problém.
Richard781 píše:a mám tam 2x stejný zápis
To vůbec nevadí.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Richard781
Častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: 01 dub 2012 23:16

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od Richard781 » 06 srp 2012 17:41

To určitě nehrozí. Na takové nepodstatné věci je bohužel život příliš krátký - tedy alespoň ten můj.
To sem si myslel :lol: ale líná huba holý neštěstí ;) aspoň sem to zkusil.
Začnu asi tím že znovu naflashuji Viper a kompletně žádné změny a uvidíme.
Co ta ofiko ROM má Sense4??? A zápis asi dělal problém v tom rozlišení v jednom bylo full a v druhém se Statusbarem a zobrazovalo se to potom se Statusem ale ne celé Igo. Všiml sem si toho náhodou.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 06 srp 2012 17:49

Richard781 píše:Začnu asi tím že znovu naflashuji Viper a kompletně žádné změny a uvidíme.
Uděláš dobře.
Richard781 píše:Co ta ofiko ROM má Sense4?
Kde by ho v současnosti vzala? To by nebyla ofiko.
Richard781 píše:A zápis asi dělal problém v tom rozlišení v jednom bylo full a v druhém se Statusbarem a zobrazovalo se to potom se Statusem ale ne celé Igo. Všiml sem si toho náhodou.
Nerozumím. Pokud je správný zápis není problém ani ve full ani se statusbarem.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Richard781
Častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: 01 dub 2012 23:16

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od Richard781 » 06 srp 2012 18:16

Tak reflash proběhl beze změn - problém zůstává :roll: nechal sem úplně všechno default - žádné apk sem neinstaloval jen IGO a stejně k ničemu.
Ještě zkusím jinou ROM ale až večer.

A zápis v sys.txt sem měl 1. - 960x512/540x922 a 2. - 960x540/540x960full a to mi dělalo neplechu v zobrazení.

A ještě mě napadla jedna věc - zkusím IGO MyWay to šlo určitě na pozadí bez načítání satelitů a uvidím jestli je chyba v ROM

Tak vyzkoušeno IGO MyWay - stejný problém jako u PRIMO to asi znamená že na vině bude ROM Viper

Poslední postřeh z mého problému - při spuštěné navigaci můžu přijímat hovory a po skončení volání se navigace normálně vrátí a běží dál bez načítání satelitů :D to mi bohatě stačí.
Díky za rady a čas

Uživatelský avatar
miland
Mistr
Příspěvky: 995
Registrován: 03 led 2011 20:21
Bydliště: Dobruška
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od miland » 07 lis 2012 21:48

Ahoj Jirko,
mám takové menší rozhodovací dilema.
info: Předpokládám, že VPS Data mi vyreklamují mojí HD2 tak, že mi už vrátí peníze. Teď používám jako náhradní zařízení Lumii 710 White. Na HD2 jsem byl s tímto systémem spokojený. Asi právě proto, že bylo zařízení odemčené a "svolné" ke všemožným úpravám. Bohužel Lumie mě z Mrkvosoftího snu docela dost dostala. Nemožnost úplně ničeho. Sice jsem to dopředu věděl, ale netušil jsem v praxi, že mě to bude až tak omezovat a iritovat. Tímto jsem prozatím s WP skončil.
problém: Rozhoduji se mezi SEXEm a One S. nechci nic většího než 4.3 displej. Pro SEXE mluví pouze podpora microSD karet a výměnná baterie, jinak horší displej, větší váha, horší RAM a procesor. U One S vidím jako jediný problém tu hodnotu úložiště. Pro uživatele cca 10 GB + 2.něco GB pro aplikace.
Jak by jsi se rozhodl ty, případně další uživatelé? Vím že ty budeš brát X+, kde bude ROM 64 GB.
Jak jsi byl celkově spokojený s SEXEm? ( :mrgreen: když to vyskloňuješ, vypadá to zajímavě :lol: )
Dík za názor. Milan
Sagem MC920, Alcatel OT312, LG C3300, Nokia 3410, Nokia 6300,
HTC: Touch Cruise 09, HD2, One S, ONE M7, ONE M8s
Huawei P8

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 07 lis 2012 22:45

miland píše:Tímto jsem prozatím s WP skončil.
To jsi překvapil. Měl jsem tě za "hotového" v rozhodnutí.
miland píše:Jak by jsi se rozhodl ty
Pokud HOS anebo SEXE, tak v současnosti těžký výběr vzhledem k tomu, že mám vybráno. Obě zařízení se mi jeví jako již (stejně) staré pro koupi nového zařízení. SEXE nebrat pouze z důvodu slabší hodnoty RAM, ale ještě se nestalo, že by si s tím systém neporadil a provedl třeba nějaký nečekaný reset (ten displej není špatný - je třeba znatelně lepší než na E3D) a procesor si myslím, že mají oba (s HOS) stejný.
One S/V se mi moc nelíbí zvenku.
Na úpravy je toho třeba na Sensationy na XDA mraky věcí.
miland píše:Jak jsi byl celkově spokojený s SEXEm?
Pořád je v používání v rodině. Spokojenost, bez jediného problému, bez nečekaných restartů, prostě běží pořád. Když ho srovnám s "peckou" (SGSII), kterou zrovna používám, tak třeba jen práce na OP (marketu) přes wi-fi (hledání, instalace, stahování, odstraňování aplikací ze seznamu...) je tak asi dvakrát rychlejší, ale to je jak jsem vypozoroval, u všech HTC oproti podobným Samsungům.

Takže v tomto výběru bych podle teorie (HOS jsem viděl jen v obchodě) asi bral ten novější (HOS) a když trochu zoptimalizuješ data, tak třeba i těch 10GB bude stačit...
miland píše:nechci nic většího než 4.3 displej.
Tohle bych ve vztahu k HOX(+) zvážil. To je současné zařízení a velikostně ne o tolik než HD2 větší - v objemu je dokonce menší: 83482 oproti 89177 milimetry krychlovými u HD2 :D . Je to především díky tloušťce. A také je podle katalogu lehčí... ;)
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Odpovědět