Jak dostat všechny tóny z telefonu

noems
Přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: 04 zář 2011 14:50

Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od noems » 15 led 2012 18:19

Ahoj, neví někdo jak dostat z tohoto telefonu všechny uložené tóny? Díky

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16142
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od jirkab » 15 led 2012 18:56

Pomocí jakéhokoliv správce souborů.
Řešili jsme třeba zde. Anebo pomocí dalších programů do PC anebo do telefonu #2.7 zde.
Proč řešíš takové věci?
A jak jsi vyřešil tohle zde?
HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.11, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.12, S-ON

noems
Přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: 04 zář 2011 14:50

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od noems » 15 led 2012 19:50

jirkab píše:Pomocí jakéhokoliv správce souborů.
Řešili jsme třeba zde. Anebo pomocí dalších programů do PC anebo do telefonu #2.7 zde.
Super, díky moc ;)
jirkab píše:A jak jsi vyřešil tohle zde?
No nakonec se podařilo udělat HR přímo z vypnutého telefonu a všechny problémy jsou pryč. Čili u mě je poznatek asi takový, že není HR jako HR a to mě opravdu hlava nebere..

Edit: Jirko ještě jeden dotaz, u toho programu AndroidCommander nemůžu nastavit spojení přes WiFi. Mám zadat IP adresu zařízení ale nemůžu ji nikde najít... Nemáš s tím nějaké zkušenosti?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16142
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od jirkab » 15 led 2012 20:57

noems píše:No nakonec se podařilo udělat HR přímo z vypnutého telefonu a všechny problémy jsou pryč. Čili u mě je poznatek asi takový, že není HR jako HR a to mě opravdu hlava nebere.
A jak jsi ten HardReset u vypnutého telefonu nakonec udělal?
noems píše:Mám zadat IP adresu zařízení ale nemůžu ji nikde najít.
Nastavení->Bezdrátová připojení a sítě->Nastavení Wifi->Pokročilé->Adresa IP, ale přestože si na zjištěnou adresu "pingnu" z PC, tak se mi to také nepřipojí, ale proč si komplikovat život? Připoj přes kabel a je vyřešeno.
HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.11, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.12, S-ON

noems
Přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: 04 zář 2011 14:50

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od noems » 15 led 2012 22:44

jirkab píše:A jak jsi ten HardReset u vypnutého telefonu nakonec udělal?
Prostě jsem to zkoušel tak dlouho až se to podařilo, něco tam bylo fakt špatně, zkoušel jsem to pak znova asi 5x a šlo to vždy na poprvé.
jirkab píše:přestože si na zjištěnou adresu "pingnu" z PC, tak se mi to také nepřipojí, ale proč si komplikovat život? Připoj přes kabel a je vyřešeno.
Taky ping jde ale připojení není možné :-( Přes kabel to nechci, to je fakt otrava...

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16142
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od jirkab » 15 led 2012 23:00

noems píše:tak dlouho až se to podařilo
Přes bootloader->Factory Reset?
noems píše:Přes kabel to nechci, to je fakt otrava.
No už mi to funguje. Je to jednoduché a stačilo si pouze přečíst na stránkách programu (zde) jak na to (použil jsem první možnost):
How to use WiFi Mode
You have two ways to do it:

Connect your device via usb. Run Android Commander and choose Program->WiFi Mode from menu, then click buttons Get IP and Connect.

Install adbWireless on your device and run. Press green button, it will show your IP and port on phone screen. Run Android Commander and open WiFi Mode window, type your IP and port, then press Connect.
HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.11, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.12, S-ON

noems
Přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: 04 zář 2011 14:50

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od noems » 16 led 2012 17:39

jirkab píše:Přes bootloader->Factory Reset?
Ano.
jirkab píše:No už mi to funguje. Je to jednoduché a stačilo si pouze přečíst na stránkách programu (zde) jak na to (použil jsem první možnost):
To jsem taky zkoušel ale nepodařilo se to spojit. BTW, co jsi zvolil při připojení? Pouze nabít? Disková jednotka? HTC Sync? Nebo něco jiného?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16142
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od jirkab » 16 led 2012 19:39

Pouze nabít, ale samozřejmě zapnout Nastavení->Aplikace->Vývoj->Ladění USB.
HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.11, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.12, S-ON

noems
Přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: 04 zář 2011 14:50

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od noems » 16 led 2012 20:16

jirkab píše:Pouze nabít, ale samozřejmě zapnout Nastavení->Aplikace->Vývoj->Ladění USB.
Tak to mám stejný jako ty... ale pořád to píše Unable to connect Přitom IP to načte 192.168.0.103 a port mám 5555. o to víc mě to štve, že jsi to rozchodil a já ne :|

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16142
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od jirkab » 16 led 2012 21:26

A četl jsi postup?
Nejdříve se musíš připojit pomocí kabelu. Až se telefon s PC spojí po kabelu, tak dáš Program->Wifi Mode->Get IP->automaticky se vyplní IP adresa->Connect->objeví se okno ve kterém je IP adresa zařízení včetně portu->OK. A je připojeno.
V levém spodním rohu programu se objeví Device: I.P.ADR.ESA:5555 (například).
HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.11, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.12, S-ON

noems
Přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: 04 zář 2011 14:50

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od noems » 16 led 2012 22:47

Ano, dělal jsem to přesně jak píšeš. Přes kabel v pohodě, přes WiFi se to nepřipojí :-(

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16142
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od jirkab » 16 led 2012 22:49

Nevím jestli jsi to pochopil, ale musíš zařízení pro spojení (první) přes wi-fi nechat připojené na kabelu.
HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.11, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.12, S-ON

noems
Přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: 04 zář 2011 14:50

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od noems » 16 led 2012 22:51

Ano, to chápu, načítam přece pomocí kabelu tu IP z telefonu... a ta se taky načte v pořádku... Ale jinak to napíše Unable to connect.

Máš taky tuto verzi? Version 0.7.9.9: Jaké máš Windows? Já Windows 7 64bit

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16142
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dostat všechny tóny z telefonu

Nový příspěvek od jirkab » 17 led 2012 06:15

noems píše:načítam přece pomocí kabelu tu IP z telefonu.
OK, přesně.
noems píše:Version 0.7.9.9: Jaké máš Windows? Já Windows 7
Ano, W7, ale 32-bit.
Tak asi ti nezbude než ten kabel.
HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.11, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko N 7.1.1 - 1.27.401.12, S-ON

Odpovědět