Nestahuje počasí

Odpovědět
Uživatelský avatar
miland
Mistr
Příspěvky: 995
Registrován: 03 led 2011 20:21
Bydliště: Dobruška
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od miland » 21 led 2012 17:19

Já bych bez HR nevydržel měsíc. Uvidíš, jak se telefon zrychlí. A s největší pravděpodobností se odstraní veškeré problémy. Prostě u WM problém = HR :mrgreen:
Sagem MC920, Alcatel OT312, LG C3300, Nokia 3410, Nokia 6300,
HTC: Touch Cruise 09, HD2, One S, ONE M7, ONE M8s
Huawei P8

Uživatelský avatar
Hurvajs
Člen
Příspěvky: 35
Registrován: 19 led 2012 10:15
Bydliště: Chomutov

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od Hurvajs » 21 led 2012 19:42

Hm, tak to jsem nevěděl ;) Díky za radu :)
HTC HD2 LEO - WM 6.5 - Manila 2.5.20181527.0 - ROM 3.14.479.2 (04666) WWE - Radio 2.15.50.14

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od jirkab » 21 led 2012 20:12

Hurvajs píše:Nezaznamenal jsem žádné zásadní problémy.
Jen pro informaci jakou máš v zařízení ROM?
Hurvajs píše:Zařízení za 10 tis. a přijde mi to jako hodně nedoladěné
Nedodělané jsou především zpětně nekompatibilní, překombinované systémy operátorů. Místo toho, aby měli tři tarify pro všechny uživatele, tak mají tři tisíce tarifů (hlavně mnoho omezení) včetně různých modifikací pro korporátní klientelu a jejich známé (šediví(ý) virtuálové). Další problém je v tom, že výrobce na mrtvý systém (Windows Mobile) již nebude dělat aktualizace, které budou řešit změny protokolů online služeb. Tady je třeba být naštvaný především na M$. To bylo keců, jak bude WM pro rozvojové země jakožto levný systém do mobilů s OS :evil: .
peppol píše:jak google zmenil data na mapach,
To by tím mohlo být. Asi se mi ve čtvrtek HD2 dostane do ruky, tak snad budu mít čas otestovat. Automatická wi-fi na WM zařízeních neexistuje - tam data jedině přes operátora anebo wi-fi zapínat ručně a to znamená velice zdlouhavě. První, kdo přinesl skutečně funkční Wi-Fi do mobilu byl v roce 2007 Apple s iP2G.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
Hurvajs
Člen
Příspěvky: 35
Registrován: 19 led 2012 10:15
Bydliště: Chomutov

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od Hurvajs » 21 led 2012 20:35

Jirko, verzi ROM mám v podpisu, tedy ROM 3.14.479.2 (04666) WWE Jsem rád, že dostaneš do ruky HD2, aby jsi ho mohl otestovat, protože jsem si jistý, že na něco přijdeš :) Pokud by to bylo způsobeno nějakou změnou na Googl Maps, dalo by se to v zařízení nějak změnit? Jinak co se týče WM, tak už z toho skoro mám pocit, že by bylo lepší přeflashovat na AD, nebo ne? :?
HTC HD2 LEO - WM 6.5 - Manila 2.5.20181527.0 - ROM 3.14.479.2 (04666) WWE - Radio 2.15.50.14

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od jirkab » 21 led 2012 20:50

Hurvajs píše:verzi ROm mám v podpisu
Co na to napsat? Snad jen: :oops:
Hurvajs píše:že na něco přijdeš
Myslím, že pouze ověřím co a jak. Na více nemám. Ani znalosti ani informace (na XDA nic nového v této oblasti není a to je divné) a bohužel na to nebude ani čas - budu mít zařízení pouze na omezený čas - HSPL->ROM->obnova zálohy + půl hodiny maximálně :x .
Hurvajs píše:dalo by se to v zařízení nějak změnit
Určitě, ale jak jsem napsal: na to nemám. Pokud bude fungovat počasí alespoň na lokaci pouze moje poloha, beru to jako vyřešené - co chtít více. Zkoušel jsi to?
Hurvajs píše:že by bylo lepší přeflashovat na AD, nebo ne?
Jak se to vezme. Pokud máš hodně času: tak ano.
Pokud chceš hlavně testovat AD, tak doporučuji port z paměťové karty do RAM. WM zůstane v případě kolapsu AD zachováno a navíc tento port je velice rychlý. Jedinou nevýhodu, kterou jsem odhalil byla slabá výdrž (velká spotřeba).
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
Hurvajs
Člen
Příspěvky: 35
Registrován: 19 led 2012 10:15
Bydliště: Chomutov

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od Hurvajs » 21 led 2012 20:58

Jak to myslíš s tím fungováním počasí pouze na "Moje poloha" ? Mám odstranit ze seznamu měst všechna města kromě "Moje poloha" a zkusit aktualizovat?
HTC HD2 LEO - WM 6.5 - Manila 2.5.20181527.0 - ROM 3.14.479.2 (04666) WWE - Radio 2.15.50.14

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od jirkab » 21 led 2012 21:05

Za pokus nic nedáš.
peppol píše:funguje stahovani i urcovani polohy, ale pouze pro akualni polohu. jakmile se prida jedno mesto, treba praha (je to jedno jake) tak to hodi tu hlasku o stahovani.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

olina
Začátečník
Příspěvky: 7
Registrován: 27 črc 2010 14:09

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od olina » 21 led 2012 21:22

Hlasím že mám stejný problém-operátor T-mobile-hláška došlo k chybě spojení při pokusu o stažení údajů o počasí-jak při wifi přes pc tak při připojení na internet přes operátora.Malý poznatek přidaná lokalita -město do HTC HD2 má nyní v pc jinou http......než před půl rokem-jestli je to k něčemu dobré?

Uživatelský avatar
Hurvajs
Člen
Příspěvky: 35
Registrován: 19 led 2012 10:15
Bydliště: Chomutov

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od Hurvajs » 21 led 2012 21:24

Tak to mi hlava nebere, opravdu po odebrání všech měst a ponechání pouze "Moje poloha", aktualizace počasí normálně funguje i přes Wi-Fi, teď jsem to zkoušel. Kdyby mi tak tohle někdo dokázal objasnit... :roll: Nesnáším takováto řešení problémů, problém se jakoby obejde jinak, o něco tím člověk přijde, ale příčina se stejně nezjistí :evil: Ale každopádně díky za rady, lepší když to funguje alespoň takto, než vůbec. :!:
HTC HD2 LEO - WM 6.5 - Manila 2.5.20181527.0 - ROM 3.14.479.2 (04666) WWE - Radio 2.15.50.14

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od jirkab » 21 led 2012 21:44

olina píše:Malý poznatek přidaná lokalita -město do HTC HD2 má nyní v pc jinou http......než před půl rokem-jestli je to k něčemu dobré?
To je naopak velký poznatek. Můžeš ho více rozvinout?
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

peppol
Začátečník
Příspěvky: 5
Registrován: 20 led 2012 22:34

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od peppol » 21 led 2012 22:07

tak aby jsme se vratili k tematu pocasi, netvrdim ze tentokrat je chyba u operatora. vetsinou jsem na domacim wifi a poskytovatel nema nic s t-mob. na poloze (meste) to asi take nema vliv. proc funguje akt pozice a ne zvolene mesto? je to spise otazkou sw ktery odesila pozici a jejich strana to odstrihla. na romce to asi taky nezalezi, mam energi. takze nam asi nezb nes pockat na odpoved z acuuw. dotaz, nevite nekdo jak do HD2 dostat flash player pro sledovani ct24 na netu?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od jirkab » 21 led 2012 22:16

peppol píše:nevite nekdo jak do HD2 dostat flash player pro sledovani ct24 na netu?
Jedině spustit na HD2 android.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

olina
Začátečník
Příspěvky: 7
Registrován: 27 črc 2010 14:09

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od olina » 22 led 2012 09:05

Půl roku jsem měla v pc uložený odkaz na stránky acuuw.pro moje město v ČR,nyní když na něj klepnu ukazuje mi a odkazuje mne na lokalitu -město v USA.Moje město v ČR ma uplně jiné http......Uvaha:pro přidání dalšího místado HD2 se používal weath.city editor, pokud se dobře pamatuji zadávalo se tam číslo které označovalo zadanou lokalitu(nevím jestli na stránkách) a to číslo šlo vyčíst z http(htpp........123456),nevím jestli třeba nepozměnili tohle číslování u měst u nich.To by znamenalo zkusit odebrat města a znovu přidat pomocí city editoru s novým číslem???Pouze moje úvaha,možná zcestná, prosím nekamenovat.

Uživatelský avatar
Hurvajs
Člen
Příspěvky: 35
Registrován: 19 led 2012 10:15
Bydliště: Chomutov

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od Hurvajs » 22 led 2012 10:54

"jirkab napsal: Jedině spustit na HD2 android."

To myslíš třeba tak jak to má kámoš, že při spouštění zařízení si může vybrat, jestli mu to najede do WM nebo do AD ? To by znamenalo, že bych to nepřeflashoval celé do AD, tak jak jsem uvažoval, ale měl bych možnost výběru systému. Ale to sem nepatří, pojďme zpět k počasí. Z Accuwather se mi zatím podruhé neozvali, tak uvidíme... ;)

To olina: proč by to ale nefungovalo i u měst, která se do počasí nezadávají přes WCE, ale normálním výběrem "Přidat umístění" ? Že by i tam byla nějaká změna http ? Nefunguje mi to ani na lokace např. v Řecku nebo Turecku, to by museli změnit http všech měst na celém světě :?:
HTC HD2 LEO - WM 6.5 - Manila 2.5.20181527.0 - ROM 3.14.479.2 (04666) WWE - Radio 2.15.50.14

Uživatelský avatar
miland
Mistr
Příspěvky: 995
Registrován: 03 led 2011 20:21
Bydliště: Dobruška
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od miland » 22 led 2012 12:01

Nevím, ale já osobně mám přidaná města: Praha, Brno, Olomouc, Plzeň a Perth (Australie) + moje poloha (Královéhradecký kraj) a vše OK.
Jestli to souvisí s ROM nevím, ale používám Dutty - mám ji v podpisu
Sagem MC920, Alcatel OT312, LG C3300, Nokia 3410, Nokia 6300,
HTC: Touch Cruise 09, HD2, One S, ONE M7, ONE M8s
Huawei P8

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od jirkab » 22 led 2012 13:48

Hurvajs píše:To myslíš třeba tak jak to má kámoš, že při spouštění zařízení si může vybrat, jestli mu to najede do WM nebo do AD ?
Ano
Hurvajs píše:To by znamenalo, že bych to nepřeflashoval celé do AD, tak jak jsem uvažoval, ale měl bych možnost výběru systému.
Ano.
miland píše:a vše OK.
A když zkusíš přidat nějaké město nově, tak je také vše v pořádku?
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

JaVo1
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 20 led 2012 11:13

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od JaVo1 » 22 led 2012 16:30

Potvrzuju - opravdu při odebrání všech přidaných měst (nechaná pouze moje poloha) opět aktualizace funguje OK. Pokud se přidá cokoliv (nejen město přidané přes WeatherĆity Editor, ale i města v původní databázi HD2) píše chybu spojení. Takže to není operátorem, jak jsem myslel, ale něco se asi změnilo na Accuweatheru.

Uživatelský avatar
Hurvajs
Člen
Příspěvky: 35
Registrován: 19 led 2012 10:15
Bydliště: Chomutov

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od Hurvajs » 22 led 2012 18:04

No jo, ale miland píše, že mu vše funguje v pohodě, i s přidanými městy k "Mojí poloze" ;)
HTC HD2 LEO - WM 6.5 - Manila 2.5.20181527.0 - ROM 3.14.479.2 (04666) WWE - Radio 2.15.50.14

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od jirkab » 22 led 2012 18:33

Ale tato města (podle toho co jsem pochopil) má přidaná již z dřívějška.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
Hurvajs
Člen
Příspěvky: 35
Registrován: 19 led 2012 10:15
Bydliště: Chomutov

Re: Nestahuje počasí

Nový příspěvek od Hurvajs » 22 led 2012 18:54

Ano, to si myslím také, jenže to já jsem měl také. Všechna města kromě Chomutova, přidaného pomocí WCE, jsem měl v zařízení od začátku, tedy více než rok a vše fungovalo bezchybně, dokonce pak několik měsíců i s přidaným Chomutovem.
HTC HD2 LEO - WM 6.5 - Manila 2.5.20181527.0 - ROM 3.14.479.2 (04666) WWE - Radio 2.15.50.14

Odpovědět