HTC HD2

1Struharik
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 08 dub 2011 18:04

HTC HD2

Nový příspěvek od 1Struharik » 09 dub 2011 09:58

Jedná se o telefon HDT HD2 operační systém Win mobile 6,5
Nemáš nebo neměl jsi stejný problém ?

Potřeboval bych poradit stahl jsem navigaci sytic a chtěl jsem spustit instalaci exe s SD karty ,ale nejde to vyskočí okno nelze otevřit bud není podepsaný důvěryhodným certifikátem , nebo jeho součástí nelze najít .Toto se mě stává i u jiných aplikací . V nastavení to nemohu najit .Toto se stavá když mám telefon propojený s počítačem a když ho odpojím a zkouším instalaci s SD karty tak mě to přesměruje na nějake Webove stranky které se nezobrazí.

Děkuji za radu

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16553
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od jirkab » 09 dub 2011 10:23

Takže základní informace bychom měli: HTC HD2 a WM6,5.
1Struharik píše:Nemáš nebo neměl jsi stejný problém ?
Ne. Postupuješ naprosto fatálně špatně při instalaci aplikací.
1Struharik píše:stahl jsem navigaci sytic a chtěl jsem spustit instalaci exe s SD karty
Předpokládám, že aplikace se správně jmenuje Sygic. Souhlasí?
Pokud je aplikace ve formě .exe může se přímo spouštět v zařízení anebo instalovat přes PC, kdy musí být v PC nainstalován buď Active Sync (pro WinXP) anebo Windows Media Device Center (pro Win Vista a 7). Telefon se při takovéto instalaci musí s PC spojit přes profil Active Sync a nechat přes tento profil s PC propojit - ikonka AS v PC zezelená WMDC napíše Připojeno. Pak začne instalace o jejímž průběhu budeš informován na monitoru PC a displeji zařízení. Jestli se aplikace spouští přes PC anebo přímo v zařízení se dočteš v návodu, který jsi k aplikaci obdržel, popř. pokud to přes jednu možnost nefunguje, konkrétně přes PC hlásí, že aplikace není pro tento systém, nakopíruješ .exe do zařízení a spustíš tam.
Pokud je aplikace ve formě .cab postupuj podle popisu v #56 zde.
Rozhodně doporučuji nastudovat si základní zásady práce s WindowsMobile a pak třeba pár (pět) prvních příspěvků zde.
1Struharik píše:vyskočí okno nelze otevřit bud není podepsaný důvěryhodným certifikátem , nebo jeho součástí nelze najít
Tuto chybu aplikace hlásí třeba když je nainstalovaná na paměťové kartě a ta je ve chvíli spuštění této aplikace nedostupná, např. když je zařízení připojeno k PC přes profil Disk (rychleší přenos souborů).
HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, S-ON

1Struharik
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 08 dub 2011 18:04

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od 1Struharik » 09 dub 2011 11:22

Takhle jak to píčete tak to dělam telefon je propojeny přes profil Active Sync spustím EXE instalace a otevře se okno a tato skrácena hláška <wap-provisioningdoc>
+ <characteristic type="Install">
<parm name="InstallPhase" value="install" />
<parm name="SetupDLL" value="1" />
<parm name="OSVersionMin" value="3.1" />
<parm name="OSVersionMax" value="5.3" />
<parm name="BuildNumberMin" value="0" />
<parm name="BuildNumberMax" value="-536870912" />
<parm name="AppName" value="Iconsoft Phone Extension" />
<parm name="InstallDir" value="%CE1%\Iconsoft" translation="install" />
<parm name="NumDirs" value="7" />
<parm name="NumFiles" value="34" />
<parm name="NumRegKeys" value="0" />
<parm name="NumRegVals" value="0" />
<parm name="NumShortcuts" value="5" />
</characteristic>
- <characteristic type="FileOperation">
- <characteristic type="%InstallDir%\PhonEx" translation="install">
<characteristic type="MakeDir" />
- <characteristic type="PhonEx.exe" translation="install">
- <characteristic type="Extract">
<parm name="Source" value="0CAB2147.001" />
Toto se zobrazí když instaluji jiné aplikace
Co se týče navigace když spustím instalaci propojeny přes profil Active Sync tak se mě zobrazí Setap Win Mobile není platná aplikace typu Win32
Děkuji

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16553
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od jirkab » 09 dub 2011 12:29

Tomu nerozumím: ty jsi nečetl to co jsem napsal v odpovědi?
1Struharik píše:tak se mě zobrazí Setap Win Mobile není platná aplikace typu Win32
To je přesně tento případ:
jirkab píše:Jestli se aplikace spouští přes PC anebo přímo v zařízení se dočteš v návodu, který jsi k aplikaci obdržel, popř. pokud to přes jednu možnost nefunguje, konkrétně přes PC hlásí, že aplikace není pro tento systém, nakopíruješ .exe do zařízení a spustíš tam.
1Struharik píše:Takhle jak to píšete tak to dělam telefon je propojeny přes profil Active Sync spustím EXE instalace a otevře se okno a tato zkrácena hláška:
Ne neděláš. Ty jsi zabalenou aplikaci v .cab rozbalil programem WinRar a pak jsi spustil soubor _setup.xml a to je úplně špatně a proto se otevře prohlížeč a zobrazí ty nesmysly.
Takže znova:
jirkab píše:Pokud je aplikace ve formě .cab postupuj podle popisu v #56 zde.
HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, S-ON

Uživatelský avatar
Fruit
Poradce
Příspěvky: 293
Registrován: 03 led 2011 19:28
Bydliště: PRAHA

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od Fruit » 09 dub 2011 15:53

Pěkně to PÍČETE....:D
->Leo: Duttys Sense 2.5 5.21916.5.0.95 3.14 HD2 ML Family ROM V18 WWE - kompletní lokalizace do cz, RadioROM 2.15.50.14/CHTE 2.0 Final/baterie HTC 2350mAh/->Samsung Galaxy Note 2,Android 4.1.2. baterie 6200mAh->

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16553
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od jirkab » 09 dub 2011 16:10

No a proč myslíš, že jsem to v citaci opravil a ztučnil... 8-)
HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, S-ON

Uživatelský avatar
Fruit
Poradce
Příspěvky: 293
Registrován: 03 led 2011 19:28
Bydliště: PRAHA

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od Fruit » 09 dub 2011 16:53

Všiml jsem si a dost se pobavil,muselo to VEN :D
->Leo: Duttys Sense 2.5 5.21916.5.0.95 3.14 HD2 ML Family ROM V18 WWE - kompletní lokalizace do cz, RadioROM 2.15.50.14/CHTE 2.0 Final/baterie HTC 2350mAh/->Samsung Galaxy Note 2,Android 4.1.2. baterie 6200mAh->

walla
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 27 črc 2013 08:04

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od walla » 27 črc 2013 08:16

Mám dotaz.Pořídila jsem si HTC HD2 s operačním systémem windows 7.Chtěla jsem si tam nainstalovat nějaké hry a pochopila jsem,že je mám stahovat s koncovkou .cab.Našla jsem si hru s touto koncovkou a stáhla jsem si ji do mobilu.Zjistila jsem si,že jí mám dvakrát rozkliknout v pruzkumníku souborů,který je v mobilu.A ejhle,nevím proč,ale místo instalace se mi zobrazila možnost změnit pozadí.Mohu se zeptat,kde jsem to zkazila?Nejsem nijak zdatná v technologii a tak prosím o pomoc

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16553
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od jirkab » 27 črc 2013 08:22

HTC HD2 má od výrobce systém WM 6.5.
Je možné na něho nainstalovat neoficiálně i systém WP 7 a vyšší.
Ale to je naprosto něco jiného.
Takže zkus skutečně správně určit jaký systém v mobilu máš a napiš přesný název souboru, který se snažíš nainstalovat.
HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, S-ON

walla
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 27 črc 2013 08:04

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od walla » 29 črc 2013 13:09

Takže jsem to konečně našla.A mám Windiws Mobile 6.5 Professional.No ta hra se jmenuje Sims3.cab.Co mi tak řekl muj přítel,tak si prý musím stáhnout cosi,aby mi to otevřelo ten soubor.Už jsem z toho docela grogy a tak přemýšlím,že si dám androida do něj,ale moc se mi nechce nic předělávat,kor když jsem antitalent na tyto věci.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16553
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od jirkab » 29 črc 2013 13:54

Rozumím.
V tom případě by to mělo být přesně jak jsi napsala.
Jsi si naprosto jistá, že jsi si skutečně stáhla hru a ne třeba a právě témátko ve stylu SIMS? Kdyžtak přilož odkaz na stažení. Kouknu na to. Třeba na něco přijdu.

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk 2
HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, S-ON

walla
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 27 črc 2013 08:04

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od walla » 30 črc 2013 14:48

Ono to bylo z wmmania.cz.Stáhla jsem si to a dle instrukcí jsem na ní dvakrát klikla a najela jsem do zvolení pozadí.Takže nevím,kde je chyba.Když tak mi poradte jinou stránku,kde bych si mohla stáhnout hry a nebo jestli mám poprosit přítele,aby mi nainstaloval androida,jak přijede domu.On má totiž taky HTC a má androida a nestěžuje si,prý je lepší než windows.Tak opravdu nevím.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16553
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2

Nový příspěvek od jirkab » 30 črc 2013 15:18

walla píše:Ono to bylo z wmmania.cz.
Přesný odkaz na stažení souboru???
walla píše:mi poradte jinou stránku,kde bych si mohla stáhnout hry
Asi nikde; WM je dva roky mrtvý systém, ale jinak poradí nejlépe google.
walla píše:a nebo jestli mám poprosit přítele,aby mi nainstaloval androida,jak přijede domu.
To ale musí mít přítel zkušenosti a musí mít také HD2, protože to že má jiné HTC na AD neznamená, že má proceduru instalace AD na HD2 (kterých je několik "desítek") natolik zvládnutou, vyzkoušenou a otestovanou, aby mu to nezabralo zbytek času do Vánoc ;) než vybere ten správný port a správný systém instalace, který bude natolik funkční, že ti bude vyhovovat.
Jen pro jistotu: AD na HTC HD2 je kompletně v neoficiální rovině vytvořené nadšenci.
HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

HTC U11 64/4GB Amazing Silver Singl SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, S-ON

Odpovědět