Obecná diskuze

Odpovědět
Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 24 kvě 2012 10:55

NZ. Tak hlavně, že už zase funguje.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

dejwinho
Přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: 27 pro 2011 13:44

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od dejwinho » 25 kvě 2012 14:30

Tak mu to moc dlouho nevydrželo. Přestal mi reagovat displej, nejprve jen polovina, nyní už celý. Vidím to na servis, jen nevím kde nějaké jsou. Přístroj v záruce nemám, nemusím asi zpět instalovat původní nastavení.? A ještě na kolik to přijde?

Uživatelský avatar
miland
Mistr
Příspěvky: 995
Registrován: 03 led 2011 20:21
Bydliště: Dobruška
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od miland » 25 kvě 2012 16:06

dejwinho píše:Přestal mi reagovat displej, nejprve jen polovina, nyní už celý
Nejprve bych vyzkoušel naflešovat primární ROM. Pak teprve řešit další.
dejwinho píše:Vidím to na servis, jen nevím kde nějaké jsou.
VSP DATA - jediný autorizovaný servis ZDE
dejwinho píše:Přístroj v záruce nemám. ... A ještě na kolik to přijde?
Tuším cca 4500.- takže oprava je značně nerentabilní. Na Aukru ji koupíš ve 100% stavu tak za 3500.- - 4000.-
dejwinho píše:nemusím asi zpět instalovat původní nastavení.?
Jedině z důvodu toho, aby si vyzkoušel, jestli neobživne displej
Sagem MC920, Alcatel OT312, LG C3300, Nokia 3410, Nokia 6300,
HTC: Touch Cruise 09, HD2, One S, ONE M7, ONE M8s
Huawei P8

stefik01
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 23 črc 2012 08:40

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od stefik01 » 23 črc 2012 08:55

Ahoj prosímtě mám HTC hd2 aktualní ROM pro Tmobile ale používám O2 internet mi jde ale nemohu adeslat ani přijímat MMS.Po ručním nastavení ze stránek O2 internet fachá ale MMS stále ne už se stím párám dva dny .předem děkuji za odpověd.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 23 črc 2012 10:51

#42 zde.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

stefik01
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 23 črc 2012 08:40

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od stefik01 » 23 črc 2012 12:02

děkuji Jirko jdu to zkusit :-D

Edit: super super super ste borci jde mi to děkuji děkuji celej víkend sem se stím páral :-D i přítelkyni sem naštval že jsem byl víc s noutasem než sní :-D

Edit2: Ještě než setu dokážu orientovat náký odkaz na navigaci na HTD HD2 která funguje mel jsem Ndrive ale sekala se :-D

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 23 črc 2012 14:16

Odkazy zde žádné nehledej. Na to jsou jiné stránky. Na HD2 funguje bez problémů jak TomTom tak i iGO8/Primo. Takže si vyzkoušej/vyber co ti bude vyhovovat.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 06 srp 2012 07:15

mclareniak píše:Ahoj Jirka

Prosim ta nevedel by si mi poradit?
Ja mam tiez problem s posielanim MMS. Operator O2 SK vsetko nastavene presne tak ako maju napisane na webe a nic proste to neodosle. Skusil som aj 42.Při použití jiné SIM na zařízení s oficiální ROM TM-CZ nelze nastavit datové profily pro jiného operátora. Nainstalovat tuto standardní HTC aplikaci Conection SetUp. - nepomohlo

Nevies mi s tym pomoct? Pouzivam presne tu ROM co mam v podpise

Tak uz mi to ide. chyba bola v tom ze v IP adrese boli aj 0 napr nebolo 10.97.1.11 ale 010.097.001.011
Tak to je dobře, že jsi problém vyřešil. :yes: S řešením takového problému by asi málokdo "na dálku" poradil.
Proč chceš začít používat tak zastaralý a předražený systém na posílání multimediálních souborů (obrázků, zvuků a videí) jakým MMS jsou? Vždyť existuje třeba i pro WM email klient. O dalších komunikačních programech (protože jsou většinou funkční pro IP a AD) ani nepíši.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
mclareniak
Přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: 03 črc 2010 09:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od mclareniak » 06 srp 2012 09:06

No ja skoro vobec neposielam SMS ani MMS a ani by som si nevsimol ze to nefunguje, len sme boli stanovat a urobil som foto a povedal som si ze to poslem kamosovi. Hned ma napadla MMS ale zistil som ze to nefunguje. Bolo mi to divne lebo ked som bol v orange tak to fungovalo tak som vedel ze bude chyba niekde v nastaveniach. O tejto chybe som sa dozvedel na nejakom fore uz ani neviem na akom ze tie 0 tam budu robit zlobu.
Xiaomi Redmi Note 3 PRO, MIUI 9

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 06 srp 2012 11:20

Díky za info.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
sowda
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 31 srp 2012 11:31

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od sowda » 02 zář 2012 14:05

Dobrý den vespolek.
Jsem tady nový, celé fórum jsem přečetl, ale nenašel jsem, jak vymazat celkový počet minut odeslaných hovorů. (systém->nastavení->využití) Popřípadě, jestli existuje nějaký program na počítání hovorů. Chtěl jsem nahrát SPB GPRS monitor, ale už nikde není ke stažení. :?
Lidi, já žiju
HTC HD2 (leo)
WM6.5 / ROM 3.14.479.2 / Radio 2.15.50.14 / Manila 2.5.20181527.0 / SPL-3.03.000 /Lexar 32 GB-class 10

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 02 zář 2012 15:06

sowda píše:jak vymazat celkový počet minut odeslaných hovorů. (systém->nastavení->využití)
Také jsem tuto věc nikdy nedokázal. Možná přes nějaký speciální program: RevSkills (Qmat).
sowda píše:Chtěl jsem nahrát SPB GPRS monitor, ale už nikde není ke stažení.
:) Na stránkách výrobce určitě. Kde stáhnout jinde poradí nejlépe google. Ten nejde vše. Něco na počítání (možná nejen) dat je i v #31 zde.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
sowda
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 31 srp 2012 11:31

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od sowda » 02 zář 2012 15:26

Děkuji za rychlou odpověď, ale nerozuměli jsme si. Chci počítání minut odchozích hovorů..na data mám SpbWirelessMonitor3.
SPB GPRS monitor(nebo něco podobného) jsem hledal hodně dlouho, diskuzí a podobných zápisů je spousta, ale odkaz na stažení vždy vede na stránky Spb. Nejsem úplný začátečník, ale tohle jsem prostě nenašel.
Lidi, já žiju
HTC HD2 (leo)
WM6.5 / ROM 3.14.479.2 / Radio 2.15.50.14 / Manila 2.5.20181527.0 / SPL-3.03.000 /Lexar 32 GB-class 10

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 02 zář 2012 17:54

Aha, takže něco na hovory. :)
To jsem tuším nikdy moc nepoužíval a když tak pouze dříve než bylo Sense a to v rámci aplikace BatteryStatus později s novým názvem HomeScreen PlusPlus. Jinak si nic jiného nevybavuji.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
sowda
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 31 srp 2012 11:31

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od sowda » 02 zář 2012 19:19

Tak jsem zkusil ten HomeScreen PlusPlus a nic. Nainstalovalo se to, ale přes Senze ani přes SPB ¨Home to neprojde a jít zpátky v čase v nastavování všeho se mi nechce. Našel jsem ještě "minutescounter"(sairon.cz). ale je nějaký divný.Snad to bude počítat, uvidíme.Nic jiného jsem neobjevil, což se mi zdá divné. Že by nikdo nepotřeboval kontrolovat naše "poctivé" operátory?
Lidi, já žiju
HTC HD2 (leo)
WM6.5 / ROM 3.14.479.2 / Radio 2.15.50.14 / Manila 2.5.20181527.0 / SPL-3.03.000 /Lexar 32 GB-class 10

Uživatelský avatar
miland
Mistr
Příspěvky: 995
Registrován: 03 led 2011 20:21
Bydliště: Dobruška
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od miland » 02 zář 2012 20:30

Jeden čas jsem zkoušel - neznám už přesný název - nějaký status bar , který zobrazoval nahoře v liště proužky s využitím dat , hovorů baterie, atd. šlo tam nastavit spousta věcí. Asi bych to zkoušel hledat pod názvem batery status bar, ale tuším že ten prográmek byl i tady v sekci "úpravy, opravy, vylepšení"
Na rychlo jsem našel něco ZDE ale to není přesně ono. Nemůžu to teď nikde dohledat. :roll:

edit: Našel jsem to ZDE bod 46.
Sagem MC920, Alcatel OT312, LG C3300, Nokia 3410, Nokia 6300,
HTC: Touch Cruise 09, HD2, One S, ONE M7, ONE M8s
Huawei P8

Uživatelský avatar
sowda
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 31 srp 2012 11:31

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od sowda » 02 zář 2012 21:22

Milande, myslel jsi program BattClock version 3.8.2. ? Tak ten jsem také zkoušel, ale seká se. :(
Lidi, já žiju
HTC HD2 (leo)
WM6.5 / ROM 3.14.479.2 / Radio 2.15.50.14 / Manila 2.5.20181527.0 / SPL-3.03.000 /Lexar 32 GB-class 10

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 02 zář 2012 21:56

sowda píše:to neprojde
Ano, jak jsem psal:
jirkab píše:tak pouze dříve než bylo Sense
Musela by se nainstalovat aplikace Second Today, ale nevím, nevím :hm: .
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Uživatelský avatar
sowda
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 31 srp 2012 11:31

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od sowda » 02 zář 2012 22:01

A sakra! Přestala mi svítit baterka HTC_Flashlight. Jako program funguje, ale přisvětlující LED diody nesvítí. Reinstal nepomohl a HR se mi nechce dělat. Nevíte někdo, co s tím?
Edit: nainstaloval jsem TorchButton_v2.3.cab a ta funguje, to je divné.
Lidi, já žiju
HTC HD2 (leo)
WM6.5 / ROM 3.14.479.2 / Radio 2.15.50.14 / Manila 2.5.20181527.0 / SPL-3.03.000 /Lexar 32 GB-class 10

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecná diskuze

Nový příspěvek od jirkab » 02 zář 2012 22:58

Na tom není nic divného. Je to jenom technika. Třeba jsi nainstaloval nějakou aplikaci, která vyřadila aplikaci Svítilna.
První věc je při nefunkčnosti něčeho udělat SR. Pokud nepomůže tak řešit další. Bohužel u WM (pokud někdo již nepřišel na řešení konkrétního problému) je HR většinou jediné spolehlivé řešení.
Jen pro jistotu: nemá třeba i WM ochranu baterky před vybitím svítilnou (už si přesně nepamatuji jestli tam tato funkce byla) a to takovou, že třeba pod 20% již nezapne LED? Třeba se při instalaci TorchButton baterka trochu dobila???
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Odpovědět