SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

McArrow
Přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: 15 pro 2016 07:45

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od McArrow » 22 pro 2016 12:08

MeMeCe píše:A ještě pár dotazů na praktické zkušenosti, a to včetně možných změn v novějších verzích firmware (sám mám pořád původní):
c) dá se spustit přehrávání ze Spotify bez mobilu? Když mám vše spárováno, hraju ze Spotify, přístroj vypnu a pak zase zapnu, tak mi to po přepnutí na Spotify píše něco jako "Press Play to continue". Jenže na přístroji samotném žádné Play není (zkoušel jsem různá tlačítka, ale takto nefungují) a na dálkovém ovladači sice play je (klasický trojúhelníček), ale ten nic nedělá.
Ja jsem asi 2 dny testoval Spotify s FW V2.11.11c a mel jsem s tim podobny problem... dokonce se to dostalo do stavu, ze uz to neslo spustit ani pres mobil. Nefungovalo ani play/pause z UNDOK, take ze Spotify aplikace se radio nerozebehlo. Pomohlo mi jen odhlasit vsechy zarizeni se Spotify uctu...

Dalsi co mne dost iritovalo, bylo "koktani" pri prepnuti playlistu (resp. pri vykreslovani obrazku), takze jsem prepalil na C1, kde Spotify funguje k me plne spokojenosti. Dost jsem to trapil a nikdy jsem se nedostal do stavu popisovanym vyse, kdy se nedalo Spotify "odpauznout".

Jinak tlaciko play/pause primo na radiu mi dost chybi a ovladac se mi moc nezamlouva.

heechee
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 29 pro 2016 23:20

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od heechee » 01 led 2017 23:12

Přístroj jsem zamýšlel používat doma jako přenosný přehrávač hudebních souborů ze síťového disku bez nutnosti zapínat PC. Internetové rádia a DAB rádia jsem považoval za bonus.
Líbí se mi ovládání. Je jednoduché a lze se obejít i bez dálkového ovladače. Přístroj má také velmi dobrou spotřebu el. energie. Cca 1,2 W ve stand-by (to by mohlo být i lepší) a na běžnou hlasitost cca 3,5 W. Na maximální hlasitost spotřebovává cca 12 W. Pro srovnání - moje repro Genius 5.1 si berou 11 W při nulové hlasitosti a stand-by pro jistotu nemají vůbec.
Bohužel je zde několik věcí, které značně sráží použitelnost.
Nejsem netopýr, takže jsem nebral v potaz info, že zvuk není moc dobrý. Ale fakt to není žádná sláva, zvuk je dunivý. Trochu se to dá upravit pomocí equalizéru.
Po prvním vypnutí se sítě zmizely mnou nastavené oblíbené stanice. Pak jsem aktualizoval firmware v naději, že to pomůže, ale nepomohlo. U internetových rádií to lze vyřešit pomocí stránky http://www.wifiradio-frontier.com/. Tam můžete vytvářet vlastní seznamy rádií a ty se pak objeví v přístroji v nabídce.
V domácí síti mám síťový disk ale nasdíleno také několik složek v PC. Ty SilverCrest nenajde, i když je PC zapnuto a i když jsem se snažil měnit nastavení sdílení, aby to fakt bylo dostupné pro každého v síti. Když dám přehrávání podle složek ze síťového disku, skladby jsou seřazeny podle abecedy a ne podle pořadí v albu :(.
Přitom při přehrávání z flashky tomu tak není. A opravdu se při každém zapnutí SilverCrest dotazuje, zda přehrávat z flashky – otravné. Zkoušel jsem připojit i HDD 2,5“ o kapacitě 1,75 TB, ale SilverCrest napsal, že zařízení není podporováno. Nikde jsem nenašel, jaká USB zařízení podporuje a jaká ne.
Velmi uvažuju, že to vrátím Lidlu, neboť vlastně nenacházím, zejména s ohledem na kvalitu zvuku, výhody oproti tabletu.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od jirkab » 02 led 2017 08:50

Pokud ti to nevyhovuje určitě zkus vrátit.
heechee píše:Ale fakt to není žádná sláva, zvuk je dunivý. Trochu se to dá upravit pomocí equalizéru.
To je prostě fyzika a pokud má zvuk být k něčemu, tak je nutné použít externí repro. Možná by se ten "dunivý" zvuk dal vylepšit tím, že by se vnitřní prostor vyplnil např. vatou, ale stejně to nikdy nebude nic extra.
heechee píše:Pak jsem aktualizoval firmware v naději, že to pomůže, ale nepomohlo.
Zvuku fw určitě nepomůže.
Ohledně toho doporučuji do C2 dát fw z C1 - poslední dostupný. Uživatel odstraní chyby s pamatováním si předvoleb po kompletním vypnutí a navíc se zbaví těch tří nesmyslů (Deezer, Qobuz a TIDAL). Jediné o co přijde je nastavování intenzity podsvícení knoflíků - budou pouze možnosti vypnuto a zapnuto. Osobně mi to nevadí, protože mám podsvícení vždy vypnuté.
heechee píše:Ty SilverCrest nenajde, i když je PC zapnuto a i když jsem se snažil měnit nastavení sdílení, aby to fakt bylo dostupné pro každého v síti. Když dám přehrávání podle složek ze síťového disku, skladby jsou seřazeny podle abecedy a ne podle pořadí v albu
Nemám jediný problém s nalezením sdílených složek pro přehrávání v síti. Zkus hledat chybu u sebe.
heechee píše:Zkoušel jsem připojit i HDD 2,5“ o kapacitě 1,75 TB, ale SilverCrest napsal, že zařízení není podporováno.
Bude to stejné jako u telefonu. Klasická fleška do USB host připojit lze disk ne. Bude to asi problém v nedostatečně velkém proudu při napájení těchto disků z jednoho USB.
heechee píše:jaká USB zařízení podporuje a jaká ne.
Napájená do 0,5 A max.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.30.401.2, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

MeMeCe
Člen
Příspěvky: 38
Registrován: 16 pro 2016 22:13

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od MeMeCe » 02 led 2017 11:17

heechee píše: Nejsem netopýr, takže jsem nebral v potaz info, že zvuk není moc dobrý. Ale fakt to není žádná sláva, zvuk je dunivý. Trochu se to dá upravit pomocí equalizéru.
Přesně tak, je třeba si pohrát s EQ. A to nejen s hloubkami a výškami, ale i s funkcí loudness, která je v české verzi telefonních aplikací označena nesmyslně jako "hlasitost". Záleží i na umístění přístroje - reproduktory do boku znamenají, že by do obou boků měl být volný prostor a basreflex dozadu znamená, že by přístroj neměl stát přímo u stěny.
heechee píše: Po prvním vypnutí se sítě zmizely mnou nastavené oblíbené stanice. Pak jsem aktualizoval firmware v naději, že to pomůže, ale nepomohlo. U internetových rádií to lze vyřešit pomocí stránky http://www.wifiradio-frontier.com/. Tam můžete vytvářet vlastní seznamy rádií a ty se pak objeví v přístroji v nabídce.
Díky za upozornění na tuto možnost. Je to sice v návodu, ale známe to, jak je to se čtením návodů :-) U internetových rádií jsou tedy dva seznamy oblíbených stanic - jeden 10 místný pod tlačítkem Favourite a další asi bez omezení počtu položek v menu stanic pod My Favourites, který se dá i dále členit do podsložek.
jirkab píše:
heechee píše:Ty SilverCrest nenajde, i když je PC zapnuto a i když jsem se snažil měnit nastavení sdílení, aby to fakt bylo dostupné pro každého v síti. Když dám přehrávání podle složek ze síťového disku, skladby jsou seřazeny podle abecedy a ne podle pořadí v albu
Nemám jediný problém s nalezením sdílených složek pro přehrávání v síti. Zkus hledat chybu u sebe.
No včera jsem se to taky pokoušel nastavit (Windows 7 Prof), ale neuspěl jsem ani po vypnutí firewallu. Sice jsem po chvíli laborování viděl na přístroji své PC se sdílenými složkami, ale samotné složky jsem už neviděl resp. souhrnné knihovny se ukazovaly jako prázdné. Nakonec jsem toho nechal, protože to stejně nevyužiju, sdílená média používám tak, že v USB portu ve wifi routeru mám strčený 2TB disk a z něj to jede bezvadně, s výjimkou řazení tracků řodle abecedy. Ale to je zase řešitelné ovládáním telefonem přes BubbleUPnP, jak jsem psal už dříve.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od jirkab » 02 led 2017 20:01

No a zkoušeli jste dát hudbu v PC do složky Hudba ve standardním umístění C:\Users\jméno_uživatele\Music?
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.30.401.2, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

heechee
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 29 pro 2016 23:20

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od heechee » 16 led 2017 22:20

jirkab píše:
02 led 2017 20:01
No a zkoušeli jste dát hudbu v PC do složky Hudba ve standardním umístění C:\Users\jméno_uživatele\Music?
Zkusil jsem, ale nepomohlo. No hlavně, že mi jde ten síťový disk.
Díky oběma za rady a komentáře. Po menším boji jsem nahrál starší firmware a nakonec jsem si rádio nechal.
Momentálně nemám nic funkčního s Androidem. Věřím, že pak bude používání ještě o kousek příjemnější.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od jirkab » 16 led 2017 23:06

heechee píše:
16 led 2017 22:20
Zkusil jsem, ale nepomohlo.
Tak to netuším, kde by mohl být problém. Mě to takhle funguje.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.30.401.2, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

lndyJones
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 06 úno 2017 11:25

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od lndyJones » 06 úno 2017 11:53

Ahoj chalani,
"prelistoval" som cele forum a kedze som v nom nenasiel odpoved na moj problem s tymto radiom, idem sa poradit.
Radio sa cez wifi na net pripoji bez problemov, ale cez kabel sa mi to nepodarilo. Pozeral som na routry - ten mu nepridelil ziadnu ip. TV pripojeny kablom funguje bez problemov.
Riesil som tento problem podrobnejsie s tech. podporou vyrobcu. Mam ho poslat na reklamaciu priamo vyrobcovi (poslali mi dokonca mailom podaci listok na postu - zasielka na ich naklady).
Radio uz mam zbalene v krabici na odoslanie, avsak ... teraz som nasiel toto forum. Skor ako ho poslem teda skusam, ci by ste mi vedeli poradit, v com moze byt problem.

Vopred vdaka za nazory.

Komunikacia so servisnou podporou je tu (citat od spodu) :):

Dobry den,
mate pravdu. Ked som pozrel cez menu System setings / Network / View setings, tak s pripojenim cez kabel bola IP 0.0.0.0. Ked som isiel cez manualne nastavenie a IP som zadal (aj ostatne potrebne parametre), tak hlasilo Conect, nasledne conect timeout a tam to "ostalo stat". Ziadny prenos dat ...
V routery nemam zapnuty ziadny filter ani ine obmedzenia alebo blokovania.

-----Pôvodná správa-----
Od: Support@Targa.de [mailto:Support@Targa.de]
Odoslané: 13. januára 2017 12:26
Komu:
Predmet: Internetové rádio
21. 1.
komu: service.SK
Dobry den,
1. router ma zapnute DHCP
2. vid obrazok (radio je pripojene cez wifi) ... tu bol obrazok, ale nedal sa mi vlozit :)

-----Pôvodná správa-----
Od: Support@Targa.de [mailto:Support@Targa.de]
Odoslané: 19. januára 2017 10:41
Komu:
Predmet: Internetové rádio

Dobrý den,
zasíláme doplňující dotazy z oddělení technické podpory.
1. Je router nastaven na DHCP?
2. Jaká IP adresa je používána u routeru a jaká u rádia?

MeMeCe
Člen
Příspěvky: 38
Registrován: 16 pro 2016 22:13

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od MeMeCe » 06 úno 2017 12:19

Já jsem připojený právě přes LAN a nikdy s tím nebyl žádný problém. Ani jsem nic nekonfiguroval, prostě jen zapojit, v síťovém setupu zvolit Wired LAN (nebo tak nějak) a jelo se. Tohle vypadá opravdu na nějakou HW chybu v přístroji, pokud to nefunguje od začátku. Napadá mne snad jen vadný LAN kabel nebo zásuvka, ale to jsi určitě zkoušel.

lndyJones
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 06 úno 2017 11:25

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od lndyJones » 06 úno 2017 12:37

Skusal som kabel priamy aj krizeny, vysledok rovnaky. Co som neskusal, tak pripojit ho na inom routry. To skusim dnes vecer :)

McArrow
Přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: 15 pro 2016 07:45

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od McArrow » 06 úno 2017 15:19

Mam radio take pripojene kabelem a funguje to bez vetsich problemu, ale jak psal MeMeCe, tak je nejprve nutne v nastaveni zvolit variantu [Wired]...

Znamena to, ze sit pres kabel nezacne fungovat automaticky po zapojeni kabelu, jak by se dalo predpokladat. Postup pro rozbehnuti site pres ethernet kabel neni uplne intuitivni:

- zapojit kabel
- jit do Menu (System settings/Network/Internet wizard) a nechat skenovat Wifi
- po dokonceni skenovani vybrat polozku [Wired]... predposledni polozka od spodu

Tim se prepne radio do fungovani site po kabelu.

lndyJones
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 06 úno 2017 11:25

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od lndyJones » 06 úno 2017 22:00

Dakujem za radu. Skusal som to ako som pisal v uvode na druhom routry a tam to nabehlo bez problemov :roll: Neviem ci som to robil presne podla toho ako si napisal (skusal som to skor ako som si to precital tu), ale urcite som isiel cez Wizard :) Takze odskusam postup doma na mojom routry podla navodu co si napisal a dam vediet ci to fachci. :)

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od jirkab » 07 úno 2017 08:41

Každopádně je problém vyřešen a posílání do opravy je tím pádem zbytečné. Teď jen přesvědčit první router, aby s rádiem spolupracoval po kabelu.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.30.401.2, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

lndyJones
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 06 úno 2017 11:25

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od lndyJones » 08 úno 2017 19:45

Ahoj chalani,
tak doma to stale nie a nie pripojit cez LAN. Skusil som aj factory reset routra a ani to nepomohlo. Urobil som postup co pisal McArrow. Displej po skenovani zobrazil
2017-02-08 19.24.03.jpg
a nasledne po stlaceni OK na DO
2017-02-08 19.24.21.jpg
Co sa tyka sietariny som len laik - samouk, takze skromne to tipujem na blokovanie routrom co mam doma (firewall) :? ... kedze na tom druhom to islo bez problemov.
Vopred vdaka za kazdu radu :tlesk:

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od jirkab » 08 úno 2017 20:53

Pokud chceš řešit, tak přilož asi nejlépe obrázky z nastavení Routeru.
V částech DHCP nastavení a LAN. Ale co vidím na druhém obrázku, tak tobě se nepřipojí ani k Wi-fi??? Ikonka síly signálu se mi jeví jako se značkou přeškrtnutí.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.30.401.2, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

lndyJones
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 06 úno 2017 11:25

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od lndyJones » 08 úno 2017 22:26

Na wifi sa pripoji uplne v pohode. Ked som fotil tie predchadzajuce obrazky displeja, tak bol pripojeny LAN kabel. Tak preto je wifi odpojene.
Posielam foto z nastavenia routra:
LAN.png
DHCP.png

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od jirkab » 09 úno 2017 06:05

To nevypadá špatně.
Co neznám je políčko, kde se vyplňuje jméno domény. To jsi vyplňoval anebo je to tam předvyplněné?
Když se připojíš na wi-fi, tak to bezdrátové kartě rádia přidělí jakou ip adresu?

Zkusil bych nastavit rozsah ip adres na záložce nastavení DHCP od 2 třeba do 100. Mělo by to být jedno, ale.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.30.401.2, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

McArrow
Přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: 15 pro 2016 07:45

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od McArrow » 09 úno 2017 14:16

Ano, je trochu zvlastni, ze radio ma problem s DHCP ze stejneho zdroje, kdy pres Wifi to funguje OK, ale pres kabel uz ne...

Trochu podobneho chovani jsem si vsiml pri updatovani FW... pres wifi vse probehlo ladne, pres kabel mi to po restartu pred stahovanim noveho FW napsalo chybu site, teprve opakovany pokus o stazeni zafungoval uspesne. Asi to souviselo s DHCP serverem... toto chovani se projevovalo jen pri DHCP z wifi routeru (dokud jsem pouzival DHCP z linux PC, tak nebyl zadny problem).

Myslim, ze radio je trochu "vybirave" co se tyka DHCP a s nekterymi implementacemi DHCP serveru (pripadne s nastavenim DHCP) to muze mit problem. Mozna tam cekaji kratkou dobu na odpoved z DHCP serveru, pripadne jim nejak selze DHCP hned po nahozeni linku a dokonceni negociace...

Predpokladam, ze jsi se pokousel "prepnout" na [Wired] opakovane pri zapnutem radiu... mam pocit, ze mi nekdy radio po zapnuti (vypinacem vzadu) ukazovalo, ze nefunguje sit a nechtelo hrat, ale po chvilce se to samo vzpamatovalo a sit se chytla.

S DHCP to obecne byva nekdy problematicke... obcas DHCP zahnije treba na tom, kdyz si klient zada o predchozi IP adresu, kterou aktualne uz pouziva nekdo jiny... a nove nabizenou uz neakceptuje. Toto se stava, pokud je rozsah DHCP moc maly vzhledem k poctu zarizeni, ktere se pripojuji...

Zaverem par poznamek:
- jak radil jirkab, tak zkus zvetsit IP rozsah pro DHCP
- take so muzes pokusit pridelit pred DHCP pevnou IP adresu (vybrat volnou IP adresu mimo DHCP rozsah a do nastaveni v routeru vyplnit ethernet MAC radia)
- fixni IP konfigurace bez DHCP ti vubec nefungovala?

Posledni moznost je poridit nejaky novejsi Wifi router optimalne rovnou s 802.11a/b/g/n/ac. Drive jsem mel podobny postarsi D-Link, co nezvladal ani 802.11n a zacinal jsem s tim mit problemy na vice frontach... tak jsem nedavno upgradnul na 802.11ac (dual-band zpetne kompatibilni s 802.11abgn) a ted doma provozuju radia na 5GHz, kde je (zatim) narozdil od 2.4GHz stale celkem volno...

lndyJones
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 06 úno 2017 11:25

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od lndyJones » 09 úno 2017 21:17

jirkab píše:
09 úno 2017 06:05
To nevypadá špatně.
Co neznám je políčko, kde se vyplňuje jméno domény. To jsi vyplňoval anebo je to tam předvyplněné?
Když se připojíš na wi-fi, tak to bezdrátové kartě rádia přidělí jakou ip adresu?

Zkusil bych nastavit rozsah ip adres na záložce nastavení DHCP od 2 třeba do 100. Mělo by to být jedno, ale.
Policko domeny som vyplnil ja. Skusil som, ci to sposobi nejaky problem :) ... nic negaivne som zatial nezistil.
Rozsah ip adries som zmenil ako odporucas a pridelenu ip cez wifi - prikladam obrazok
DHCP.jpg

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SilverCrest SIRD 14 C2: zkušenosti po koupi

Nový příspěvek od jirkab » 09 úno 2017 21:25

A co teď kabel? Pořád stejně špatné?
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.30.401.2, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

Odpovědět