iGO Primo na 2xDIN Clarion NX x0x (NX502E - Suzuki)

Informace o nových verzích a kompatibilitě...
Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: GPS Clarion NX501 chyba licence

Nový příspěvek od jirkab » 27 lis 2015 11:20

Jasně.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

bomber666
Přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: 22 črc 2012 10:54

Re: GPS Clarion NX501 chyba licence

Nový příspěvek od bomber666 » 27 lis 2015 11:39

ještě dotaz....ja jsme včera našel tu PRIMO....ono to nemá v sobě složku branding.zip......jen jsme musel dostahovat navíc data.zip pro tu konkretni verzi.....je to bet toho branding problém ?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: GPS Clarion NX501 chyba licence

Nový příspěvek od jirkab » 27 lis 2015 12:39

Pokud odpovídáš na předchozí příspěvek, tak používej výhradně tlačítko odpovědět!!!!!!!!
bomber666 píše:ono to nemá v sobě složku branding.zip
To není složka, ale soubor a je pro funkčnost aplikace (jak už napovídá jeho název) zbytečný.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

bomber666
Přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: 22 črc 2012 10:54

Re: GPS Clarion NX501 chyba licence

Nový příspěvek od bomber666 » 28 lis 2015 15:05

Tak vše vyřešeno....funguje tam IGO PRIMO.....sys není vůbec potřeba pro běh aplikace nicméně ve verzi PRIMO kterou jsem měl vyskakovala pořad nějaká hláška ohledně voice tak že jsem někde našel že do sys.txt jen doplnit jeden řádek

[sound]
csv_voice_enabled=1

potom hláška už zmizne....nicméně byl ještě jeden drobný problém....nechtělo to brát ve složce voice hlasy které jsem měl(z jiné IGO a jiné PRIMO verze)....tak jsem tam kopnul ty original co tam byli a už to fičelo vše jak má.....
Děkuji ti moc za rady které jsi mi tady poskytl a doufám že tohle třeba taky někomu pomůže při podobných problémech které jsem měl já..-)))

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: GPS Clarion NX501 chyba licence

Nový příspěvek od jirkab » 29 lis 2015 03:32

Určitě díky za info a hlavně, že se podařilo.
bomber666 píše:nějaká hláška ohledně voice
Řešeno v #16 zde.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

predmier
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 06 pro 2016 12:40

GPS Clarion NX502 - treba casto nastavovat zakl. parametre

Nový příspěvek od predmier » 06 pro 2016 13:13

V automobile vstavana navigacia GPS Clarion NX502 - je to vlastne IGo navigacia.
Obcas sa stane, ze po nastartovani automobilu - navigacia este uplne nenabehne (nabeh trva 1-2 min.) - a ja vypnem motor. (napr. pri preparkovavani auta).

Teda ak sa navigacia z nejakeho dovodu vypne skor ako uplne nabehne, stava sa, ze potom pri opatovnom spusteni tejto IGO navigacie sa spusti wizard, kde treba zadavat zakladne informacie o narodnosti, jazykoch, casovom posune ...

Ako tomu ja rozumiem, kedze nedoslo k uplnemu nabehnutiu navigacie IGO - konfiguracny subor sa pokazi, alebo system ho povazuje za invalidny a preto pri nasledujucom starte navigacie ho system "opravuje" pomocou spominaneho wizardu.

Chcem sa opytat, ci nahodou niekto nevie o nejakom konfiguracnom parametre, po zadani ktoreho system nebude vyzadovat znovuzadanie udajov, ale jednoducho si konfiguraciu stiahne z predchadzajucej verzie konfiguracneho suboru, ktoru sam pred tym oznaci ako platnu.
Clarion NX502e
Honor7 Premium

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na Clarion NX502E (Suzuki)

Nový příspěvek od jirkab » 06 pro 2016 20:02

Nic takového neznám. Možná bych se vydal jinou cestou. Zkontrolovat, že je rádio zapojené správně, aby k podobnému nedocházelo.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

mimato
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 11 zář 2017 19:09

2din Clarion NX302E navigacia IGO nejde zvuk

Nový příspěvek od mimato » 12 zář 2017 00:08

Pozdravujem
mám toto rádio pár rokov, keď som ho kupoval tak boli poskytnuté na stiahnutie najnovšie mapy, ktoré sú už momentálne dosť neaktuálne. Keďže je tam originál soft verzia 9.6.5.299162 tak sa tam nedajú použiť mapy z netu, tak som tam stiahol neofic verziu 9.6.5.245577, ktorá ide pekne aj s novými mapami, ale nevydáva žiadne zvuky ak je zapnuté súčasne rádio. Čo je divné že pri prehrávaní skladieb s USB kľúča ide aj hlas navigácie aj zvuky tlačidiel. Ako náhle zapnem rádio tak navigácia stíchne. Prehrávanie s USB ide len priamo cez rádio ak chcem použiť prehrávač ktorý je v Primo tak skladby načíta aj spustí prehrávanie ale bez zvuku. Vie niekto poradiť.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na 2xDIN Clarion NX x0x (NX502E - Suzuki)

Nový příspěvek od jirkab » 12 zář 2017 06:40

Zkusil bych jako první nějakou novější verzi aplikace (třeba 9.6.13.491814) a pak když to nepomůže, tak použít zvuky - navigační hlasy, které byly v aplikaci původně - jestli třeba nejsou nějak upravené. Zkusit vůbec nedávat do aplikace sys.txt (tak jak je probíráno i v diskuzi) a aplikovat #0 zde.
Pokud ani to nepomůže, tak zkusit internet, jestli někdo neměl podobný problém a nenašel na něho něho řešení a to popsal...
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

mimato
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 11 zář 2017 19:09

Re: iGO Primo na 2xDIN Clarion NX x0x (NX502E - Suzuki)

Nový příspěvek od mimato » 15 zář 2017 01:01

Na tomto fóre som čerpal vedomosti ked som si kúpil prvú navigáciu Mio Moov a zistil som, že vyhľadáva trasy všade len nie po najrýchlejších cestách a nahodil som do nej Igo čo je myslím jedna z naj navi, preto som sa spýtal na problém práve tu.
Na zahraničných fórach som čítal o rovnakom probléme, ale boli to dosť staré témy a všetky končia rovnako, že zvuk tam na inej verzii igo nepojde, len na verziach vydané konkrétne pre multimedia Clarion Vyskúšal som aj novšie verzie, ktoré v device mali uložené aj zariadenia ako moje, ale zvuk tam nešiel tak isto. Myslím že je to zapísané v súbore Data.zip adresár Igo9.ini, ale po dopísaní zopár riadkov už tento data.zip nevezme. Mal som ale šťastie a našiel som preliečenú verziu presne ako mám v rádiu 9.6.5.299162- bolo v nej dosť zložiek naviac a nejaké knižnice dll. prepísaný sys.txt ale po vložení do rádia to hned išlo, čo som si všimol tak tam bolo aj tlačidlo vypnúť čo v originále nieje, ale nieje tam potrebné, kedže je tam externé tlačidlo navigácie. Na skúšku som vymazal všetko a nechal len to čo bolo v origo + sys.txt, ktorý odkazuje na device, nasypal nové mapy a všetko fičí ako v originále, takže som maximálne spokojný. Hlavné je nevzdávať sa Ak niekto tvrdí, že sa niečo nedá, nájde sa niekto kto nevie o tom, že sa to nedá a spraví to :D

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na 2xDIN Clarion NX x0x (NX502E - Suzuki)

Nový příspěvek od jirkab » 15 zář 2017 06:14

Ano. Díky za info.
mimato píše:
15 zář 2017 01:01
ale po dopísaní zopár riadkov už tento data.zip nevezme.
To je způsobené asi jen nesprávnou editací souboru data.zip. Funkční postup třeba také zde.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

mimato
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 11 zář 2017 19:09

Re: iGO Primo na 2xDIN Clarion NX x0x (NX502E - Suzuki)

Nový příspěvek od mimato » 17 zář 2017 12:10

tak asi v tom bola chyba- robil som to pomocou winrar aj klasicky cez windows dopísať a uložiť zmeny v archíve, ak si nájdem čas tak to vyskúšam cez total comander. Bolo by fajn ak by tam bolo možné použiť aj novšiu verziu. Veľmi sa v tom nevyznám, ale V pôvodnom data.zip/project_config/igo9.ini je v zápise sound podstatne viac položiek, ktoré neviem čo znamenajú tak neviem či práve toto nespôsobuje to, že navigácia je nemá. Neskúšal som či sa to nedá použiť v sys.txt

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na 2xDIN Clarion NX x0x (NX502E - Suzuki)

Nový příspěvek od jirkab » 17 zář 2017 13:02

Ano.

Není nutné citovat celý předchozí příspěvek na který odpovídáš. V případě vložení odpovědi na předchozí příspěvek stačí použít tlačítko vlevo pod posledním příspěvkem s popisem ODPOVĚDĚT.
V případě požadavku na citaci části některého z předchozích příspěvků zarolovat na obrazovce s odpovědí dolů do náhledu předchozích příspěvků a tam si vybrat příslušnou část a u ní zvolit tlačítko "CITOVAT. Vybraná část se automaticky i s příslušným citačním kódem nakopíruje do části s odpovědí.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

Odpovědět