iGO8, iGO Primo a TomTom do Mio Moov S501, S505

Informace o nových verzích a kompatibilitě...
Odpovědět
Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO8, iGO Primo a TomTom do Mio Moov S501

Nový příspěvek od jirkab » 19 čer 2016 18:58

Musíš přesně jak píše program připojit zařízení. Pokud se však zařízení nepřipojí k PC, tak možné postupy nápravy takového stavu zde v #48.
Pokud však je skutečný stav jak píšeš, že jsi kompletně zformátoval interní paměť, tak by se zařízení k PC připojit mělo. Kompletní reset zařízení jsi zkoušel? Na zařízení se po připojení k PC zobrazí symbol propojení zařízení k PC?
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

piskot1987
Člen
Příspěvky: 10
Registrován: 30 bře 2013 15:30

Re: iGO8, iGO Primo a TomTom do Mio Moov S501

Nový příspěvek od piskot1987 » 19 říj 2017 10:14

Tak jsem dostal od souseda navigaci mio moov s501, že by chtěl aktualizovat mapy. Mohu se zeptat na podrobnější postup, jak na to? dělal jsem to naposledy asi před dvěma lety a nevzpomínám si. Díky moc za pomoc :-)

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO8, iGO Primo a TomTom do Mio Moov S501

Nový příspěvek od jirkab » 19 říj 2017 16:09

Předpokládám (podle tvých předchozích příspěvků), že v zařízení je úprava na spouštění iGO8.
Pro aktualizaci map (resp. celého obsahu: i třeba POI) stačí vyměnit za aktuální soubory ve složce s aplikací a umístěním Content/map (resp. i poi). Tzn. staré soubory vymazat a nakopírovat soubory nové.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

piskot1987
Člen
Příspěvky: 10
Registrován: 30 bře 2013 15:30

Re: iGO8, iGO Primo a TomTom do Mio Moov S501

Nový příspěvek od piskot1987 » 19 říj 2017 20:43

Tak to je super :-) a šlo by do navigace i nahrát novější IGO? A ještě jaké mapy mohu nahrat? Diky moc za rady

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO8, iGO Primo a TomTom do Mio Moov S501

Nový příspěvek od jirkab » 19 říj 2017 21:48

piskot1987 píše:
19 říj 2017 20:43
šlo by do navigace i nahrát novější IGO?
Nevím jakou verzi tam máš. Pokud ti (sousedovi) vše vyhovuje, tak bych neřešil. Pokud jsi použil iGO8, tak jedině nasadit Primo anebo novější NextGen, ale...
iGO8 má podle mého nejlepší/nejpřehlednější navigační rozhraní (na největší 3D přiblížení), ale oproti ostatním dvěma zmíněným neumožňuje práci se soubory s čísly popisnými (.fpa). Jinak rozdíly mezi jednotlivými verzemi aplikací nejsou nijak podstatné, většinou ani kosmetické. Algoritmus výpočtu trasy se mi jeví jako stejný u všech a uživatelské rozhraní nejhorší u NextGen, ale to je vše o osobním vkusu. Někdo to může mít úplně naopak...
piskot1987 píše:
19 říj 2017 20:43
A ještě jaké mapy mohu nahrat?
Jaké chceš. Poslední dostupné od poskytovatele HERE jsou ve verzi 2017.Q2. Jiného poskytovatele neřeším.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

piskot1987
Člen
Příspěvky: 10
Registrován: 30 bře 2013 15:30

Re: iGO8, iGO Primo a TomTom do Mio Moov S501

Nový příspěvek od piskot1987 » 19 říj 2017 21:58

Teď tam má igo primo a prej s tím měl nějaké problémy s navigovanim, ze ho to tahalo z dálnic a tak... nastavené měl samozřejmě auto a dálnice povoleny... Takže bych mu tam asi zkusil dát igo8 a nejnovější mapy a snad bude spokojen. Mohu tedy použít balíček a návod z první stránky?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO8, iGO Primo a TomTom do Mio Moov S501

Nový příspěvek od jirkab » 19 říj 2017 22:15

piskot1987 píše:
19 říj 2017 21:58
ze ho to tahalo z dálnic
Tomu nevěřím. Je to jenom technika a stát se to samozřejmě může, ale velice nepravděpodobné. Buď chyba uživatele (špatně zadané parametry) anebo neaktuální mapy třeba?
piskot1987 píše:
19 říj 2017 21:58
a tak...
Pokud chce něco řešit, tak se musí vyjádřit přesně a to i s konkrétní trasou. Pak se dá něco řešit a pátrat, kde je skutečně chyba.
piskot1987 píše:
19 říj 2017 21:58
Takže bych mu tam asi zkusil dát igo8
To ve zmiňovaném argumentu nepomůže. Je to jak jsem to napsal: algoritmus výpočtu trasy mají všechny 3 zmíněné aplikace stejný.
piskot1987 píše:
19 říj 2017 21:58
Mohu tedy použít balíček a návod z první stránky?
Samozřejmě jinak by tam ten postup nebyl.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

villers911
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 06 pro 2017 18:50

zobrazení iGo8

Nový příspěvek od villers911 » 07 pro 2017 19:41

Technický dotaz k rozlišení aplikace igo8. Spustil jsem aplikaci iGO8 na zařízení Mio Moov s505. Funguje skoro perfektně až na to že jaksi nevyužívá celou obrazovku zařízení. Bádal jsem na fóru bádal jsem v nastavení ale na nic jsem nenarazil . Pokud toto téma někdo už řešil a vyřešil prosím o nakopnutí do správné sekce. Pokud ne tak se ptám " Jak na to ? " .

Edit: Tak jsem to nakonec vyřešil. Do sys.txt dopsat

[rawdisplay]
autoconfig=1
highres=0
driver="GDI"

Jede přes cely display

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO8, iGO Primo a TomTom do Mio Moov S501, S505

Nový příspěvek od jirkab » 08 pro 2017 06:09

Diskuze sloučeny.

Nejspíše by stačilo (podle použité verze aplikace) použít obsah sys.txt z prvního příspěvku diskuze - tzn. vůbec do sys.txt rozlišení nezapisovat a nezapomenout aplikovat #0 zde - aplikace by si upravila automaticky (tak jak jsi zapsal).
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Odpovědět