iGO Primo na GoClever Navio 500

Informace o nových verzích a kompatibilitě...
Dexter
Častý přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: 16 čer 2010 20:57
Bydliště: Valašské Meziříčí
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od Dexter » 23 bře 2013 14:07

Jak se dívám na ten návod, tak nejpíš ano. Stačí pouze smazat starou aplikaci z navigace a do stejné složky nakopírovat IGO a IGO.exe přejmenovat dle toho, jak se jmenovala původní aplikace.
http://idatapoint.cz/

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 23 bře 2013 14:35

gabrosh píše:Dá se Igo 8 nahrát na ResidentFlash nebo to jde pouze na SDcard ?
Co tě vede k takovému požadavku?
Víš jak velká je volná interní paměť zařízení?
jirkab píše:
leonem74 píše:ale neprojevují se mi ani hodnoty natvrdo zapsané do sys.txt
Tak to je mrzuté. Nezbývá než zkoušet, hledat po internetu řešení, zase zkoušet atd.
Možné řešení zde.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

malin
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 27 dub 2013 11:17

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od malin » 27 dub 2013 11:25

Caute, dakujem za rady v tomto fore, velmi mi pomohli.

Pre znameho som instaloval do GoClever Navio 405 navigaciu Igo Primo 9.6.13. Postupoval som presne podla vasich navodov, ale vyskytol sa jeden problem.

Pri spustani Iga vyskocila hlaska: "unsupported voice, please see the log."
Riesenie bolo v pridani dvoch riadkov do sys.txt a to:

[sound]
csv_voice_enabled=1

Snad to niekomu pomoze. Caute

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 27 dub 2013 13:40

Díky za info.

Mám zde jako tip #16.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

dipol100
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 28 čer 2013 21:52

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od dipol100 » 28 čer 2013 21:58

Marluc píše:Dovolím si přispět, vlastní zkušeností. Děkuji za návody které nemají chybu, pokud je člověk pozorný je otázka pár minut, a je to. Popsaný návod funguje také na "GoClever NAVIO 405 CZSK". Pro funkční GPS je nutno změnit SYS na:
[gps]
port=2
baud=4800

Prosím o radu, mám igo8.3 na kartě, ale pořád se mi spouští původní navigační program, kde dělám chybu? Adresář i název programu jsou samozřejmě mobilenavigator. Je nutno někde nastavit GPSku, aby prvotně hledala navigační program na kartě? Kde? Nebo je nutné mít nějaký speciální zápis v sys.txt ?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 28 čer 2013 22:09

Je možné, že řešení bude v tomto příspěvku zde.
Konkrétně:
HD2owner píše:EDIT:z rozhraní menu navigace je nutné ještě vybrat cestu (volbu) zda se mobilenavigator.exe hledá v resident flash či na SD kartě.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

dipol100
Začátečník
Příspěvky: 9
Registrován: 28 čer 2013 21:52

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od dipol100 » 29 čer 2013 08:32

Zřejmě máš pravdu, jenže marně hledám, kde ta volba mezi flash nebo SD kartou je. Nejlépe nějak polopaticky.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 29 čer 2013 19:18

Zařízení jsem viděl osobně pouze na obrázku, takže buď kontaktuj autora úpravy nebo autora zmíněného příspěvku anebo projdi menu do poslední položky a určitě volbu objevíš.
Další možností je přečíst si návod k obsluze a pokud v něm nic nebude, tak je klidně možné, že jsi neudělal vše správně. V tom případě připoj náhled uspořádání souborů a složek na paměťové kartě, třeba něco zjistím.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

vasinac
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 31 led 2012 15:28

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od vasinac » 10 led 2014 16:21

Kdyby někdo hledal zbytečně dlouho (jako já) směrování na SD kartu, tak je to v menu Dráha GPS - rozkliknout ... a dále se proklikat dvojklikem až na spouštěcí soubor, potom zavřít a mělo by to jet. Dělal jsem to na GoClever Navio 405, ale bude zřejmě stejně i na 500.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 10 led 2014 18:17

vasinac píše:Dělal jsem to na GoClever Navio 405, ale bude zřejmě stejně i na 500.
Díky za upozornění. Doplněno do popisu postupu i pro toto zařízení (500) právě z popisu pro 405 zde, kde to již je, takže nebylo nutné nějak zbytečně dlouho pátrat.
jirkab píše:Toto zařízení je vcelku standardní "čína", takže není problém si navigační aplikaci umístit kamkoliv s libovolným názvem spouštěcího souboru. Tuto cestu je pak možné nastavit přes menu zařízení a položku: Dráha GPS. Dále je možné aplikaci spouštět okamžitě po zapnutí přístroje: stačí zaškrtnout políčko: Powerboot GPS.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

fredK
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 14 čer 2014 13:47
Bydliště: Havl.Brod

dotaz

Nový příspěvek od fredK » 14 čer 2014 18:54

Mám Gc Navio 500 a udělal jsem pořádnou pitomost totiž vymazal jsem si původní navigaci,pak jsem si chtěl nahrát do paměti iGO Primo ale po připojení mi to hlásilo že to chce udělat formatování .Žádný nebylo napsalo to že nelze formátovat.Na kartě je navigace funkční,tak že mě to ani tak moc nebolí ale šve mě to že to nejde na ten residentFlash Byla by nějaká rada jak toho dosáhnout.Dík! :roll:

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 14 čer 2014 19:08

fredK píše:Žádný nebylo napsalo to že nelze formátovat
Této větě nerozumím vůbec a těm dalším tak nějak z poloviny. Zkus to více upřesnit.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

fredK
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 14 čer 2014 13:47
Bydliště: Havl.Brod

Re: dotaz

Nový příspěvek od fredK » 14 čer 2014 20:41

No jde o to že když to připojím přes počítač tak to chce s formátovat disk asi v navigaci po chvilce to napíše že nelze s formátovat a potom už nic se neděje.Promin nejsem zběhlí v těch věcech potřeboval by jsem to napsat polopaticky aby jsem to pochopil..

Edit: Ještě na vysvětlení jsem r.1947 tak mi promiň ten popis.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 14 čer 2014 22:35

Ročník v tom nehraje roli, ale to není předmětem těchto diskuzí - osobně řeším pouze technické věci; je to to samé jako neřeším kdy, kdo a kam jede na dovolenou a proč okamžitě potřebuje nové mapy (ono, mezi námi: do Bibione anebo do Splitu dojede i slepý, který zaplatí za dálnici) ...

Zpět k věci: pokud ti PC nabídne formátování jakéhokoliv disku po připojení, tak jednoduše odmítni. Po chvíli se tento disk objeví v průzkumníkovi souborů jako běžné úložiště a je s ním možné dále pracovat.

Tato hláška o formátování je opět jedna z vylepšení M$, kterým se nejspíše inspirovali u iA (příznačná zkratka) a jejich názoru na to, že uživatel je ovce a je potřeba myslet za něho. I když minimálně podle filmů to u US uživatelů je nutností - ale je to právě proto, že jim bylo vždy a vše servírováno na "zlatém" podnosu - takže žádné přemýšlení, žádná invence, žádné řešení pomocí kancelářské sponky.).
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

dodulo
Začátečník
Příspěvky: 7
Registrován: 16 bře 2013 11:20

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od dodulo » 06 lis 2014 17:54

Zdravim vsetkych vospolok, viete niekto prosim napisat nejake realne skusenosti, ci sa da pouzit na GoClever Navio 400 aj iGO Primo nakolko viem, ze tato navi ma iba 64MB RAM a napr. na takom Mio Moov 200 to bol problem a aplikacia padala. Dakujem za info pripadne mi napiste aj verziu, ktora vam funguje. iGO Primo som rozhodnuty pouzit preto, lebo potrebujem v navi popisne cisla. Vdaka

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 06 lis 2014 20:31

Ano na GCN 500 i 400 je možné Primo bez problémů provozovat.
Mio Moov 200 bylo/je velice slabé zařízení, které je v porovnání i s těmi nejhoršími navigačními zařízeními na naprostém dně. Ne že by bylo tak špatné po stránce hw, ale i ten WinCE systém uvnitř je těžce osekaný. A to jsou ještě navíc dvě verze a ta "druhá" je úplná tragédie.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Kema1962
Člen
Příspěvky: 22
Registrován: 12 čer 2011 07:59

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od Kema1962 » 28 led 2015 16:36

Ahoj.

Jde tento návod na instalaci iGo aplikovat i na GoClever NAVIO 520 ?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 28 led 2015 18:43

To netuším, zařízení jsem ještě neupravoval, ale pokud platí pro Navio 520 to samé jako pro Navio 500, tak nemůže při úpravě nastat jediný problém:
miland píše:Toto zařízení je vcelku standardní "čína", takže není problém si navigační aplikaci umístit kamkoliv s libovolným názvem spouštěcího souboru. Tuto cestu je pak možné nastavit přes menu zařízení a položku: Dráha GPS. Dále je možné aplikaci spouštět okamžitě po zapnutí přístroje: stačí zaškrtnout políčko: Powerboot GPS.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Kema1962
Člen
Příspěvky: 22
Registrován: 12 čer 2011 07:59

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od Kema1962 » 28 led 2015 19:27

Mohl bych požádat o radu jakou verzi iGO použít pro Navio 520 s Windows CE 6.0 s rozlišením 480 x 272 ?
Něco jsem zkoušel najít, ale vše má docela staré datum. Ty novější jsou pro 800 x 480.
Teda v těch verzích se vážně ještě nevyznám. Mám v tom pořádný guláš.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo na GoClever Navio 500

Nový příspěvek od jirkab » 28 led 2015 22:07

Je to úplně jedno jakou verzi použiješ. Podstatné je, aby na zařízení fungovala.
Odkazy v #56 popř. #10 g) zde.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.21.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.10, občasné S-OFF

Odpovědět