Huawei T1-701u

Diskuze k vybraným typům telefonů s Androidem
kashel
Člen
Příspěvky: 21
Registrován: 23 lis 2015 11:15

Huawei T1-701u

Nový příspěvek od kashel » 04 kvě 2018 13:55

Do tohto tabletu som dal Igo Primo, všetko ide, len satelity nechce nájsť, po spustení napíše, že hladá GPS príjmač, ten nájde no potom vyhladáva satelity a tam vôbec nič nenájde. Vie niekto poradiť čo dať do sys.txt prípadne?

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei T1-701u

Nový příspěvek od jirkab » 04 kvě 2018 20:41

Osobně bych do sys.txt nic speciálního ohledně GPS nezapisoval.
Možná zkontrolovat jestli tam je třeba pouze něco takového (a nic jiného):

Kód: Vybrat vše

[gps]
location_net=1
location_gps=1
background_navigation=1
Smozřejmostí je aplikace #0 zde.
Spíše se zaměř jestli máš v tabletu zapnuté GPS resp. jestli je funkční. Zkus v nějakém jednoduchém programu např. GPS Test apod.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

kashel
Člen
Příspěvky: 21
Registrován: 23 lis 2015 11:15

Re: Huawei T1-701u

Nový příspěvek od kashel » 05 kvě 2018 00:59

Ďakujem, všetko pozriem a odskúšam. Tiež ma napadlo, či je vôbec GPS funkčné...kedže mám pocit, že predtým mi už satelity aj polohu raz našlo a potom už nič. Začnem s tou apkou gps test najprv. Dám vedieť ako to dopadlo.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei T1-701u

Nový příspěvek od jirkab » 05 kvě 2018 05:39

OK.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

kashel
Člen
Příspěvky: 21
Registrován: 23 lis 2015 11:15

Re: Huawei T1-701u

Nový příspěvek od kashel » 08 kvě 2018 11:38

Skúsil som GPS Test a tam satelity nájde. Zadal som tie údajú do sys.txt no zmena žiadna, nič nenájde v IGO PRIMO.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei T1-701u

Nový příspěvek od jirkab » 08 kvě 2018 20:38

kashel píše:
08 kvě 2018 11:38
Zadal som tie údajú do sys.txt
Nerozumím. Které údaje? Tohle jsi provedl:
jirkab píše:
04 kvě 2018 20:41
Smozřejmostí je aplikace #0 zde.
Jaký přesně máš obsah sys.txt?
Když dáš informace o GPS (ťapnutím na ikonku satelitu v horní části obrazovky aplikace) v aplikaci (primo), tak se zobrazují jednotlivé teploměry - síly signálů od satelitů?
Použitá verze aplikace? Použij některou z posledních (iGO_Israel_9.6.29.625822_sys_not_changed.apk).
Pokud ani potom nic, tak byl zde diskutován podobný problém s řešením spočívajícím ve výměně data.zip.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

kashel
Člen
Příspěvky: 21
Registrován: 23 lis 2015 11:15

Re: Huawei T1-701u

Nový příspěvek od kashel » 09 kvě 2018 13:51

Ano vždy po úprave sys.txt pred spustením vymažem adresár SAVE.

Údaje myslím toto do sys.txt:
[gps]
location_net=1
location_gps=1
background_navigation=1

Či to tam je, alebo nie je...to isté.

Verzia 9.6.29.636868 z mar 3 2016

Práveže mi neukazuje tie teplomery, všetko je prázdne. Inak po spustení, najprv detekuje gps príjmač, ako to prejde navigácia zahlási "strata gps signálu" a prepne na vyhľadávanie signálu GPS a nič viac, ani len nevyskočí ani jeden teplomer.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei T1-701u

Nový příspěvek od jirkab » 09 kvě 2018 15:13

Jasně, tak to by mělo být vše OK. V nastavení polohy v menu AD máš vysokou přesnost - resp. povolenou GPS? Tzn. když zapneš Primo, tak by se ve stavovém řádku měla objevit ikona GPS a alespoň blikat. Je to tak?
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

kashel
Člen
Příspěvky: 21
Registrován: 23 lis 2015 11:15

Re: Huawei T1-701u

Nový příspěvek od kashel » 09 kvě 2018 22:06

Ano mám povolenú vysokú presnosť, toto som už skúšal prepínať.

V stavovom riadku mi ukáže tú opačnú slzičku s bodkou, tj. zapnutie určovania polohy. Nebliká, no neblíká mi ani na mojom mobile a nájde signál bez problémov.

Teraz sa mi stala zaujimavá vec, reštartoval som zariadenie a spustil primo. Jeden teplomer vystrelil na červeno, potom znova hláška "gps signál bol stratený" a potom už to isté presnosť žiadne...

Edit: Teraz som skúsil vymazať len tak SAVE a zariadenie reštartovať. Po spustení PRIMA a nastavení mi hneď vyskočili 4 teplomery ale len na červeno, napísalo presnosť vysoká a fakt aj našlo polohu, no hneď hláška "gps signál bol stratený" a pokračovanie ako predtým, takže nič. Je to zvláštne, že na sekundu naozaj aj vyhladá satelity a potom ich zruší a už nehladá.

Uživatelský avatar
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 16561
Registrován: 20 úno 2010 14:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei T1-701u

Nový příspěvek od jirkab » 10 kvě 2018 04:41

Tak to bohužel. Zkus nějaké stránky, které se specializují na podobná zařízení. Třeba tam s tím budou nějaké zkušenosti.
HTC U12 + (Plus) 64/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.25.401.3, S-ON

HTC U11 + (Plus) 128/6GB Ceramic Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 1.24.401.7, S-ON

HTC U11 64/4GB Brilliant Black Dual SIM: Ofiko O 8.0.0 - 2.33.401.19, občasné S-OFF

Odpovědět